UFC 235: Jon Jones pakt titel ondanks illegale actie (video) Nieuws
Nieuws

UFC 235: Jon Jones pakt titel ondanks illegale actie (video)

UFC 235: Jon Jones pakt titel ondanks illegale actie (video)

Jon Jones stond afgelopen nacht tegenover Anthony Smith in de strijd om de UFC licht zwaargewicht titel. Jones behoudt zijn titel ondanks een illegale actie.

Jones leek het gevecht redelijk gemakkelijk te winnen, maar slaagde er bijna in gediskwalificeerd te worden, nadat hij een schop tegen Smith's hoofd had gegeven terwijl deze op de grond lag.

Voor deze in de regels van de UFC aangemerkte niet toegestane actie kreeg Jones twee punten aftrek van zijn score (48-44, 48-44, 48-44). Dit was overigens de eerste keer in de geschiedenis van de UFC dat dit voorkomt. Meestal wordt er maar één punt afgetrokken.

LEES OOK: Boze Fans: UFC livestream Veronica faalt wederom

Jones staat de afgelopen jaren flink ter discussie door vermeend doping gebruik. Hij ondergaat regelmatig tests uitgevoerd door de USADA, het doping bureau van de UFC.

In het co main event stond Kamaru Usman tegenover Tyron Woodley voor de weltergewicht titel. De partij werd gewonnen door Usman via unaniem besluit (50-44, 50-44, 50-45).

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws