Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Boze fans: Veronica UFC livestream faalt wederom

Boze fans: Veronica UFC livestream faalt wederom

Eryk-Anders pleit voor gebruik Cannabis tijdens wedstrijden
Youtube

MMA-fans die afgelopen nacht klaar zaten om via de Veronica livestream naar UFC 235 te kijken, konden onverrichter zaken terug naar bed.

Niets vervelender voor een sportfan als deze niet live mee kan kijken naar zijn favoriete event of wedstrijd. Dit was ook het geval bij de uitzending van het UFC event van afgelopen nacht.

“Wat is er aan de hand, mijn UFC-stream doet het niet, hebben meer mensen hier last van? Slecht hoor Veronica, ik dacht te kunnen kijken, ik ga maar weer terug mijn bed in,” was te lezen op een van de grote vechtsport forums.

Al eerder problemen

Deze reactie was niet de enige, het regende klachten. Er zat dan ook niets anders op voor de MMA-fans om te wachten tot zeven uur, dan kon er namelijk worden gekeken via de televisie.

LEES OOK: Onterechte winst Ben Askren tegen Robbie Lawler

Het vorige UFC 234 event welke ook via live stream werd uitgezonden, kampte ook met grote problemen. Daar bood de omroep haar excuses voor aan op haar Facebook pagina. De aangedragen oplossing via een link, waar een dag later terug gekeken kon worden was voor veel fans mosterd na de maaltijd.

Wat de reden van de storingen zijn is niet bekend, voor de fans is het te hopen dat de Veronica dit euvel snel op zal lossen.

Bekijk ook

Video: Jorge Masvidal vs. Nate Diaz UFC 244 persconferentie

Afgelopen nacht hield de UFC haar persconferentie voor het UFC 244 event met in de hoofdrollen Nate diaz en Jorge Masvidal.

UFC Dana White: Daniel Cormier vs. Stipe Miocic 3 op komst

UFC-president Dana White heeft bevestigd dat voormalig wereldkampioen Daniel Cormier nog minstens één keer zijn opwachting zal maken.

Hesdy Gerges: ‘Als ik dit gevecht verlies stop ik met MMA’

Voormalig top kickbokser Hesdy Gerges staat voor zijn tweede MMA-wedstrijd bij Bellator