Boze fans: Veronica UFC livestream faalt wederom Nieuws
Nieuws

Boze fans: Veronica UFC livestream faalt wederom

Boze fans: Veronica UFC livestream faalt wederom
Boze fans: Veronica UFC livestream faalt wederom

MMA-fans die afgelopen nacht klaar zaten om via de Veronica livestream naar UFC 235 te kijken, konden onverrichter zaken terug naar bed.

Niets vervelender voor een sportfan als deze niet live mee kan kijken naar zijn favoriete event of wedstrijd. Dit was ook het geval bij de uitzending van het UFC event van afgelopen nacht.

"Wat is er aan de hand, mijn UFC-stream doet het niet, hebben meer mensen hier last van? Slecht hoor Veronica, ik dacht te kunnen kijken, ik ga maar weer terug mijn bed in," was te lezen op een van de grote vechtsport forums.

Al eerder problemen

Deze reactie was niet de enige, het regende klachten. Er zat dan ook niets anders op voor de MMA-fans om te wachten tot zeven uur, dan kon er namelijk worden gekeken via de televisie.

LEES OOK: Onterechte winst Ben Askren tegen Robbie Lawler

Het vorige UFC 234 event welke ook via live stream werd uitgezonden, kampte ook met grote problemen. Daar bood de omroep haar excuses voor aan op haar Facebook pagina. De aangedragen oplossing via een link, waar een dag later terug gekeken kon worden was voor veel fans mosterd na de maaltijd.

Wat de reden van de storingen zijn is niet bekend, voor de fans is het te hopen dat de Veronica dit euvel snel op zal lossen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws