Top MMA-vechter Pieter Buist gaat voor de titel bij ONE FC Nieuws
Nieuws

Top MMA-vechter Pieter Buist gaat voor de titel bij ONE FC

Top MMA-vechter Pieter Buist gaat voor de titel bij ONE FC
Top MMA-vechter Pieter Buist gaat voor de titel bij ONE FC

Hij laat er geen gras over groeien top MMA-vechter Pieter Buist, hij daagt Christian Lee de huidig ONE Championship vedergewicht kampioen uit.

Buist zette een absolute top prestatie neer door op vrijdag 31 januari de voormalige kampioen Eduard Folayang te verslaan in een zinderend gevecht. Folayang gaf zich niet zomaar gewonnen en Buist moest even flink op het gas trappen, met de winst als resultaat.

In een interview op de website van ONE verteld Buist met veel respect te hebben gevochten tegen Folayang, en dat zijn volgende doel al in zijn vizier is, een titelgevecht tegen Lee. Ook ONE Championship lijkt dit wel te zien zitten en vraagt woensdag via social media hoe de fans tegenover het gevecht staan.

Voor de titel

ONE Championship doet goede zaken met de binnengehaalde Nederlandse vechters zoals Buist, de resultaten liegen er dan ook niet om. Aanstaande vrijdag staat nog een Nederlandse top MMA-er in de kooi, Reinier de Ridder zal het opnemen tegen Leandro Ataides uit Brazilië in het Istora Senayan, Jakarta.

Ook de Ridder doet het goed bij ONE in de MMA divisie. Wat Buist betreft daar zou zomaar snel nieuws naar buiten kunnen komen dat een titelgevecht met Lee op handen is. ONE staat er om bekend een hoog tempo te handhaven als het aankomt op matchmaking voor wedstrijden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws