'Stelletje idioten!' UFC-vechtbaas White haalt uit (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Stelletje idioten!' UFC-vechtbaas White haalt uit (video)

'Stelletje idioten!' UFC-vechtbaas White haalt uit (video)

Dana White verklaart zijn afwezigheid tijdens Ngannou vs. Gane op UFC 270 afgelopen zaterdag. White hing de kampioenen riem niet om bij Ngannou. Er wordt beweert dat de UFC-baas dit express zou hebben gedaan.

Gisteren vertelde UFC-baas White zijn kant van het verhaal en legt uit waarom hij niet bij het gevecht was. ,,Ik liep eigenlijk direct na het co-main event de arena uit omdat er backstage dingen gaande waren waar ik mijn moest bemoeien", zegt White (lees verder onder video).

,,Maar voor iemand die denkt dat ik enige vorm van gebrek aan respect voor Francis toonde… Ik zag Francis de hele week, stelletje idioten. Ik schudde zijn hand, zei hallo tegen hem, ik was daar voor de staredowns en noem maar op."

Slap excuus

White's afwezigheid riep enkele vragen op, vooral vanwege zijn naar verluidt gespannen relatie met de UFC-zwaargewicht kampioen. Om zijn punt verder te bewijzen, sprak White over een vergelijkbare situatie tijdens de titeloverwinning van Michael Bisping op Luke Rockhold tijdens UFC 199 in 2016.

,,Dus voor iedereen om te denken dat er een soort gebrek aan respect voor Francis was. Ik was daar niet voor het Michael Bisping tegen Rockhold gevecht, ook niet omdat ik wat dingen te regelen had," legde White uit. Van zijn kant voelt Ngannou dat White's afwezigheid tijdens het gevecht een vreemde keuze was.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws