Rechtszaak: UFC-vechter Yoel Romero in één klap multi miljonair Nieuws
Nieuws

Rechtszaak: UFC-vechter Yoel Romero in één klap multi miljonair

Rechtszaak: UFC-vechter Yoel Romero in één klap multi miljonair
Rechtszaak: UFC-vechter Yoel Romero in één klap multi miljonair

Romero, 42, is een blij man dinsdag won hij zijn rechtszaak tegen het voedingssupplement Gold Star Performance Products.

Romero slaagde in 2015 niet voor een dopingtest, maar UFC antidopingpartner USADA oordeelde in april 2016 dat het voedingssupplement dat hij van Gold Star innam besmet was. De rechter achtte dat nu bewezen en wees Romero een schadevergoeding toe van $ 27,45 miljoen.

Of Romero de toegewezen $ 27,45 miljoen kan opstrijken valt te bezien, gezien het feit dat Gold Star helemaal niet heeft gecommuniceerd met de rechtbank. Romero verwacht minstens $ 5 miljoen te ontvangen als gevolg van de zaak.

Hesdy Gerges

In Nederland is een vergelijkbare geval, ex GLORY kickbokser Hesdy Gerges werd ook beschuldigd van doping, wat later bleek ook aan zijn voedingssupplementen te hebben gelegen. Gerges ging vrijuit.

ZIE OOK >>Hesdy Gerges geschorst voor Doping

Romero vocht voor het laatst in UFC 225 in juni 2018, waar hij verloor van Robert Whittaker. Romero (13-3) wordt nog steeds beschouwd als een van de top vechters in de wereld en zal tegen Paulo Costa vechten op UFC 241 op 17 augustus in Anaheim, Californië.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws