PER ONGELUK: UFC verraad geheime locatie vecht eiland? - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / PER ONGELUK: UFC verraad geheime locatie vecht eiland?

PER ONGELUK: UFC verraad geheime locatie vecht eiland?

Het Ultimate Fighting Championship heeft vier handelsmerken ingediend voor de naam “UFSEA”. En het lijkt er op dat dit de geheime locatie voor het beoogde vecht eiland verraad.

Slimmeriken die willen proberen de UFC een hak te zetten door UFC gerelateerde merknamen af te snoepen komen bedrogen uit. De afgelopen periode heeft de Amerikaanse vechtsport organisatie diverse handelsmerken vastgelegd.

Verrassende locatie

Met het verhaal in de wereld gebracht door UFC-president Dana White dat er een heus vecht eiland is gekocht om gevechten te houden. Zijn de speurneuzen op zoek waar dit geheime eiland zou liggen. diverse locaties zijn al gepasseerd, meer een verassende duikt nu op.

De UFC liet de naam “UFSEA” vastleggen. Als je de naam ontleed dan staat en Ultimate Fighting South East Asia, volgens de experts. Dit zou inhouden dat UFC haar ankers dieper uitgooit in Azië waar ONE Championship zo’n beetje de alleenheerser is.

UFSEA

Het is niet bevestigd dat “Fight Island” en “UFSEA” verwant zijn, ondanks de parallellen in de handelsmerkaanvragen. Beiden suggereren echter een offshore-locatie voor toekomstige UFC-evenementen. En wellicht dus in Azië, een eiland voor de kust van Thailand wordt genoemd.

UFC heeft nog geen officiële datum aangekondigd voor een “Fight Island” -debuut, hoewel UFC-vlieggewicht Paige VanZant schreef “naar een eiland bij jou in de buurt komen” in haar bevestiging van een boeking van 11 juli tegen Amanda Ribas.

Bekijk ook

Melvin van Suijdam kroont zich tot LFL-kampioen weltergewicht na heftig gevecht

Melvin van Suijdam kroont zich tot LFL-kampioen na heftig gevecht | video

Melvin van Suijdam heeft zichzelf vanavond gekroond

Nieky Holzken 21 oktober de ring in tijdens ONE 162 tegen Islam Murtazaev

Nieky Holzken 21 oktober de ring in tijdens ONE 162

Nieky Holzken keert 21 oktober terug in de ONE Championship ring

Topbokser Adrian Broner daagt Nate Diaz uit! 'Ik laat je alle hoeken zien'

Beruchte bokser daagt Nate Diaz uit! ‘Ik laat je alle hoeken zien’

Diaz vocht vorige maand zijn UFC-contract uit

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page