OVEREEM OVER REMATCH ROZENSTRUIK: 'Ik ga hem afmaken' MMA Nieuws
MMA Nieuws

OVEREEM OVER REMATCH ROZENSTRUIK: 'Ik ga hem afmaken'

OVEREEM OVER REMATCH ROZENSTRUIK: 'Ik ga hem afmaken'

Tijdens de Vechtersbazen Podcast van maandag met als gast UFC topvechter Alistair Overeem werd duidelijk waar de Nederlander zijn focus op heeft.

Alistair Overeem die gerekend kan worden als een van de beste zwaargewichten van de wereld in het MMA-vechten. Dennis en Marloes van Vechtersbazen waren benieuwd hoe Overeem zelf zijn toekomst ziet in de UFC. Een aantal interessante zaken kwamen aan bod, zo ook "het appeltje" wat Overeem nog te schillen heeft met de Surinaamse topvechter Jairzinho Rozenstruik.

Appeltje te schillen

Overeem en Rozenstruik stonden in december 2019 tegenover elkaar. In een zware vijf ronden wedstrijd werd op de laatste (nul) minuut ingegrepen door de scheidsrechter. Deze oordeelde dat Overeem te zwaar gehavend was. Overeem zelf is het daar niet mee eens en heeft de scheidsrechter daarop aangesproken.

Toch ging de winst naar Rozenstruik. In de Podscast is Overeem duidelijk als antwoord over een eventuele rematch met Rozenstruik: "ik ga hem afmaken", zegt de topatleet. Ook werd er gesproken over de zwaargewicht divisie bij de UFC en nog een aantal interessante zaken. Bekijk de Vechtersbazen Podcast voor meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws