OVEREEM OVER REMATCH ROZENSTRUIK: ‘Ik ga hem afmaken’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / OVEREEM OVER REMATCH ROZENSTRUIK: ‘Ik ga hem afmaken’

OVEREEM OVER REMATCH ROZENSTRUIK: ‘Ik ga hem afmaken’

Tijdens de Vechtersbazen Podcast van maandag met als gast UFC topvechter Alistair Overeem werd duidelijk waar de Nederlander zijn focus op heeft.

Alistair Overeem die gerekend kan worden als een van de beste zwaargewichten van de wereld in het MMA-vechten. Dennis en Marloes van Vechtersbazen waren benieuwd hoe Overeem zelf zijn toekomst ziet in de UFC. Een aantal interessante zaken kwamen aan bod, zo ook “het appeltje” wat Overeem nog te schillen heeft met de Surinaamse topvechter Jairzinho Rozenstruik.

Appeltje te schillen

Overeem en Rozenstruik stonden in december 2019 tegenover elkaar. In een zware vijf ronden wedstrijd werd op de laatste (nul) minuut ingegrepen door de scheidsrechter. Deze oordeelde dat Overeem te zwaar gehavend was. Overeem zelf is het daar niet mee eens en heeft de scheidsrechter daarop aangesproken.

Toch ging de winst naar Rozenstruik. In de Podscast is Overeem duidelijk als antwoord over een eventuele rematch met Rozenstruik: “ik ga hem afmaken”, zegt de topatleet. Ook werd er gesproken over de zwaargewicht divisie bij de UFC en nog een aantal interessante zaken. Bekijk de Vechtersbazen Podcast voor meer.

Bekijk ook

Vette Bonus: Armpje strek levert dik geld op

Alle recente overwinningen van Dern komen via submission op de grond

KIJK: 1ste Wrestlemania avond Historisch en Stormachtig

Vannacht was het dan zo ver avond 1 van Wrestlemania 37 in Tampa Florida

⚠️ BREAKING: Wrestlemania in gevaar, evacuatie publiek

Er hangen donkere onweer wolken in de lucht en het waait behoorlijk!

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page