GELD: Vechters Jones en Ngannou pissed op de UFC MMA Nieuws
MMA Nieuws

GELD: Vechters Jones en Ngannou pissed op de UFC

GELD: Vechters Jones en Ngannou pissed op de UFC
GELD: Vechters Jones en Ngannou pissed op de UFC

Vechters Jon Jones en Francis Ngannou zijn pissed op de UFC om geld

Jon Jones tegen Francis Ngannou is de afgelopen week besproken als een realistische mogelijkheid. Het is onmiskenbare een geweldige match, aangezien Jones eindelijk de zwaargewicht divisie zou betreden.

Jones is bereid om het risico te nemen, Ngannou wil het en fans eisen het. Iedereen was er al klaar voor tot de onderhandelingen vastliepen zodra ze begonnen. Nu zegt Jones klaar te zijn en te stoppen met vechten in de UFC.

Te weinig geld

Ngannou heeft ook behoorlijk wat frustratie door de UFC opgelopen. De UFC weigert Ngannou een tussentijds titelgevecht te laten doen. En kritiseerde UFC president Dana White Ngannou om zijn vechtstijl.

Ngannou steunt Jones in het feit dat de UFC te weinig geld op tafel wil leggen voor een gevecht tegen Jones. Als UFC zijn vechters wil behouden en de fans de gevechten te geven die ze willen, is het misschien tijd om de portemonnee te trekken, want dit is een van de beste gevechten die er zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws