NEP: UFC-kampioen Sterling te kakken gezet door collega vechters
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / NEP: UFC-kampioen Sterling te kakken gezet door collega vechters

NEP: UFC-kampioen Sterling te kakken gezet door collega vechters

Aljamain Sterling kreeg afgelopen nacht de UFC-Bantamgewicht titel toebedeeld. De inmiddels voormalige kampioen Petr Yan werd gediskwalificeerd. Waardoor Sterling de titelhouder werd.

Een illegale knie door Yan geplaatst tegen het hoofd van Sterling betekende einde oefening voor de Rus als titelhouder. Diskwalificatie volgde en Sterling kreeg de titel. Sterling kon niet meer doorvechten en beweerde een flinke hersenschudding te hebben door de knie.

Acteur

En dat is nu net waar zijn critici collega vechters over vallen. ,,Hoe kan het dat hij wel een interview kan geven, maar niet kon doorvechten, nep kampioen”, is een van de commentaren. Kampioen Henry Cejudo deed er nog een schepje bovenop en ze dat Sterling als catuer in Hollywood het goed zou doen.

Onderstaand enkele van de commentaren gewicht tegen Sterling.

Bekijk ook

Canelo Alvarez vs Caleb Plant officieel voor 6 november

Canelo Álvarez, WBA/WBC/WBO Super middengewicht wereldkampioen, zal het opnemen tegen ongeslagen IBF Super middengewicht wereldkampioen Caleb Plant. De historische confrontatie zal plaatsvinden op zaterdag 6 november in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas.

De tandjes! UFC’er geeft update over kapot geslagen gebit (video)

De vechter leed een van de meest gruwelijke blessures

Topjudoka BEUKT zich naar winst in kickboks debuut (video)

Het gevecht ging over de volle drie ronden

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page