MMA-kampioen Pieter Buist benoemd tot sport ambassadeur Nieuws
Nieuws

MMA-kampioen Pieter Buist benoemd tot sport ambassadeur

MMA-kampioen Pieter Buist benoemd tot sport ambassadeur
MMA-kampioen Pieter Buist benoemd tot sport ambassadeur

In 2018 werd hij wereldkampioen MMA bij de WFL, Pieter buist. Vandaag maakte hij bekend dat hij beroemd is tot ambassadeur van jeugdfonds sport en cultuur in Breda.

Buist die zelf gezien kan worden als een voorbeeld voor jeugdige sporters zegt trots te zijn op de benoeming. "Ik mag met trots melden dat ik vanaf nu mezelf ambassadeur van jeugd fonds sport en cultuur in de Gemeente Breda mag noemen, " meldt hij op zijn Facebook.

De vechter heeft laten zien dat elk doel bereikt kan worden als je maar wilt. "Ikzelf heb als kind ervaren dat sport een positieve invloed heeft op meerdere vlakken, ook al is de thuissituatie niet wat het hoort te zijn. Daarom heb ik natuurlijk direct "ja" gezegd op de vraag om ambassadeur te worden. "

Hulp bieden

"Ik ga naast mijn drukke sportcarrière helpen om meer aandacht en steun te vragen voor kinderen die uit een minder welvarend gezin of leefomgeving komen. Omdat ook zij een kans verdienen om te kunnen sporten, wat bijdraagt aan een gezonde ontwikkeling van het kind. "

LEES OOK: Pieter Buist wint WFL Toernooi

Naast het winnen van de WFL wereldtitel, verdiende Buist tegelijkertijd een contract bij een van de grootste vechtsport organisaties Bellator. Wanneer hij zijn debuut maakt is nog niet bekend.

Foto artikel Facebook

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws