'Mijn tijd zit erop': Ontslagen UFC'er Overeem geeft verklaring Nieuws
Nieuws

'Mijn tijd zit erop': Ontslagen UFC'er Overeem geeft verklaring

'Mijn tijd zit erop': Ontslagen UFC'er Overeem geeft verklaring
'Mijn tijd zit erop': Ontslagen UFC'er Overeem geeft verklaring

Alistair Overeem is niet langer onderdeel van de vechters stal bij de UFC. De Nederlandse vechtlegende werd op straat gezet door de Amerikanen maar er lijkt geen wrok te zijn.

Via Instagram komt Overeem naar buiten over zijn ontslag bij de UFC, waar hij het een eer voor vond om te mogen vechten. „De tijd zit erop, maar wat voor een tijd is het geweest. Als ik terugkijk op 10 jaar in de UFC, dan is het een ervaring voor het leven geweest. Megadank aan iedereen bij UFC, de fans en alle opponenten die ik in de loop der jaren ben tegengekomen.”

Het was een eer

Overeem dankte ook de gehele UFC staf en met name Dana White de grote aas van de organisatie. ,,Het was een eer om voor jullie te mogen vechten." Ook dankte Overeem de fans en de vechters die hij tegemoet trad.

Waar de Nederlander zijn toekomst zal vinden is nog niet bekend. Wel kreeg hij al een baan aangeboden door het Japanse Rizin.

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/vechtsporten-door-corona-ongekend-gestegen-in-populariteit/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws