Max Holloway reageert op Jose Aldo's brute knock-out in Brazilië Nieuws
Nieuws

Max Holloway reageert op Jose Aldo's brute knock-out in Brazilië

Max Holloway reageert op Jose Aldo's brute knock-out in Brazilië
Max Holloway reageert op Jose Aldo's brute knock-out in Brazilië

Jose Aldo keerde gisteravond terug in UFC Fortaleza en leverde wederom een ​​spectaculaire KO-overwinning op.

Jose Aldo Junior is een van de meest verfijnde vechters in de MMA-sport. Zijn vechtdagen zijn nog lang niet voorbij en dat weerhoudt de legende er niet van om ons spektakel in de kooi te laten zien.

Afkomstig van een TKO overwinning op Jeremy 'Lil Heathen' Stephens, was de ex-vedergewicht kampioen Jose Aldo op zoek om meer van hetzelfde te doen met Renato Moicano gisteravond. Het kostte hem niet lang om de mede-Brazillian af te maken.

Respect voor elkaar

Na twee keer te hebben verloren van de huidige vedergewicht kampioen Max Holloway, gaf Aldo zijn fans nieuwe hoop met zijn tweede opeenvolgende knock-out. Holloway en Aldo hebben wederzijds respect voor elkaar.

Tot grote vreugde van zijn fans won The King of Rio vannacht opnieuw door Renato Moicano uit te schakelen in de tweede ronde van hun gevecht. Aldo heeft al onthuld hoe hij nog 3 keer wil vechten en allemaal in zijn thuisland Brazilië.

Eervol

Holloway uitte zijn respect door op social media te plaatsen dat Aldo de koning van het MMA is en respect verdiend. Ook melde hij dat Aldo een meester is in het verdedigen van zijn titel, maar dat Holloway het een eer zou vinden het laatste gevecht dat Aldo bij de UFC wil doen, samen met hem te doen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws