Home / Nieuws / MMA NIEUWS / MATCHFIXING: UFC-vechter biedt McGregor & Cerrone excuses aan

MATCHFIXING: UFC-vechter biedt McGregor & Cerrone excuses aan

De snelle winst van UFC ster Conor McGregor op Donald ‘Cowboy’ Cerrone zaterdagnacht tijdens UFC 246 deed flink wat stof opwaaien.

McGregor wist binnen 40 seconden een einde te maken aan de wedstrijd en Cerrone. Met onconventionele schouder stoten wist de Ier de ondergang van Cerrone te bewerkstelligen. Verbazing alom want dit was nooit eerder vertoond.

De spectaculaire overwinning en comeback van McGregor deed een groot aantal speculeren dat er kwade opzet in het spel zou zijn. Ook een aantal bekende UFC vechters zette hun vraagtekens bij de uitslag. Zo ook Felice Herrig, die uitkomt in de vrouwen divisie bij de UFC.

Onder druk gezet door de UFC

Zij twitterde aanvankelijk dat er wel matchfixing in het spel moest zijn. Maandag neemt zij dat terug met een tweet waar zij haar woorden terugneemt. “Vanmorgen wakker geworden en mijn post van gisteravond gezien hebbende , realiseer ik me dat tequila en tweeten niet samengaan, ” zegt Herrig.

De reacties op excuses tweet van de vechter die na het UFC 246 event in Las Vegas op straat in gevecht raakte, zijn divers. “Je bent zeker door UFC baas Dana White op je vingers getikt, bang om niet meer te mogen vechten?” Tot bijval van supporters die de eerdere stelling van Herrig ondersteunen.

Bekijk ook

Justin Gaethje wil gevecht tegen Conor McGregor in Dublin

Recent kwam naar buiten dat Justin Gaethje en Conor McGregor naar alle waarschijnlijkheid deze zomer ...

Alex Volkanovski vs. Max Holloway 2 headliner tijdens UFC 251

Alex Volkanovski claimde afgelopen december

📷 | SHIT HAPPENS: UFC-vechter toont bewijs gebroken botten

Karolina Kowalkiewicz geeft een update over blessures