Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Nieuw UFC contract voor Surinaamse top MMA-vechter

Nieuw UFC contract voor Surinaamse top MMA-vechter

Hij maakt een bliksem carrière door bij de UFC, Jairzinho ‘Bigi Boy’ Rozenstruik en de organisatie laat hem voorlopig niet gaan.

Tijdens zijn terugkomst feest in Suriname vrijdagavond werd bekend gemaakt dat Rozenstuik een nieuw UFC-contract heeft getekend. De belangenbehartiger van de Surinaamse top MMA-vechter, Barend van Dijk maakte dit bekend.

“Na zijn eerste drie wedstrijden heeft hij nu eindelijk een interessant contract getekend. Het contract kwam ook snel en daarmee is het duidelijk dat UFC Rozenstruik niet wil laten gaan, maar bij zich trekt en plannen met hem heeft” aldus Van Dijk.

Zwaargewicht clash

Eerder op de dag was er een druk bezochte persconferentie waar Rozenstruik samen met zijn trainer Michael Babb en Lou Di Bono, van First Round Management uit Miami aanwezig waren.

ZIE OOK >> Rozenstruik schakelt in hoog tempo tegenstanders uit

Het is duidelijk dat de UFC het getalenteerde zwaargewicht niet wil laten gaan, op 7 december staat Rozenstruik tegenover de Nederlandse MMA-legende Alistair Overeem in wat verwacht wordt een echte clash te worden tussen twee zwaargewichten.

Bekijk ook

VIDEO: Bellator MMA Europe 6 mediadag loopt uit de hand

Tijdens de mediadag van Bellator Europe 6 werd het even spannend

Valentina Shevchenko verdedigt UFC-titel in februari 2020

UFC-kampioen vlieggewicht Valentina Shevchenko gaat haar titel verdedigen

BLESSURE: Kickbokser en UFC-vechter Gökhan Saki geopereerd

Op 25 mei 2017 werd aangekondigd dat Gökhan Saki een meerjarige gevechtscontract had getekend met de UFC