Israel Adesanya vs. Anderson Silva tijdens UFC 234 in Melbourne Nieuws
Nieuws

Israel Adesanya vs. Anderson Silva tijdens UFC 234 in Melbourne

Israel Adesanya vs. Anderson Silva tijdens UFC 234 in Melbourne
Israel Adesanya vs. Anderson Silva tijdens UFC 234 in Melbourne

Israel 'Stylebender' Adesanya zal op 10 februari 2019 tegenover Anderson Silva staan in de octagon tijdens UFC 234 in de Rod Laver Arena in Melbourne, Australië. Deze co-headliner werd toegevoegd door Dana White, schrijft ESPN.

De 29-jarige Adesanya (15-0) , die vanuit Nieuw-Zeeland vecht, maakte zijn UFC-debuut in februari van dit jaar en won tijdens de tweede ronde tegen Rob Wilkinson. Sindsdien vocht de Stylebender nog drie keer. In zijn laatste gevecht begin november won hij met TKO van Derek Brunson.

Voormalige UFC middengewicht kampioen

De 43-jarige Anderson Silva (34-8) is de voormalige UFC middengewicht kampioen. Zijn meest recente gevecht was in februari 2017 toen hij unaniem won van Derek Brunson. Silva ging akkoord met een jaar schorsing na een drugtest in dat zelfde jaar. Oorzaak zou volgens USADA een besmet voedingssupplement zijn geweest.

Tijdens het hoofdevenement op UFC 234 (pay-per-view event) verdedigt de Nieuw-Zeelandse Australiër Robert Whittaker (20-4) zijn middengewicht-titel tegen de Amerikaan Kelvin Gastelum (15-3), die momenteel nummer 4 is in de divisie. Andere deelnemers worden in de koop van de week bekend gemaakt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws