Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Hartverscheurend moment: MMA-legende Anderson Silva in tranen (video)

Hartverscheurend moment: MMA-legende Anderson Silva in tranen (video)

UFC 234 is bijna daar. De top twee gevechten op de fight card zullen veelzeggend zijn voor de toekomst van de middengewicht divisie. Robert Whittaker verdedigt zijn middengewicht-titel tegen Kelvin Gastelum in de hoofd partij.

Maar het co-main event is misschien wel het meest beladen, daar staat de voormalige middengewicht kampioen en legende Anderson Silva tegenover Israël Adesanya. Een gevecht uit de droom van elke MMA-fan.

Adesanya’s ongelooflijke reflexen en onorthodoxe stijl werden vergeleken met Silva’s, maar misschien is het leeftijdsverschil te groot voor “The Spider” om te overwinnen.

In tranen

Er was een aparte gebeurtenis bij de UFC 234 weging gisteravond. Anderson Silva werd overvallen door emotie en tranen toen hij geïnterviewd werden na het halen van het streef gewicht.

Het was zeker een vreemde scène en was het de eerste keer dat zoiets emotioneels gebeurde bij een UFC-weging. Zelfs Adesanya, Silva’s tegenstander, werd verstikt door Silva’s tranen.

Bekijk ook

Alistair Overeem: ‘Het is te vroeg voor een titelgevecht’

Zaterdag won de Nederlandse MMA-vechter Alistair Overeem zijn partij tegen de Rus Alexei Oleinik in St. Petersburg, Rusland.

Alistair Overeem daagt 'hot balls' Derrick Lewis uit voor gevecht

Alistair Overeem wint ‘mega bedrag’ op UFC St. Petersburg

Zijn winst op de Rus Aleksei Oleinik zaterdagavond tijdens UFC op ESPN+ 7 in St. Petersburg, heeft Alistair Overeem geen windeieren gelegd.

UFC on ESPN+ 7: Alistair Overeem verslaat Aleksei Oleinik

Zaterdagavond vond UFC on ESPN+ 7 plaats in de Yubileyniy Arena St. Petersburg, Rusland.

REGIO NIEUWS UITGELICHT