Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Hartverscheurend moment: MMA-legende Anderson Silva in tranen (video)

Hartverscheurend moment: MMA-legende Anderson Silva in tranen (video)

UFC 234 is bijna daar. De top twee gevechten op de fight card zullen veelzeggend zijn voor de toekomst van de middengewicht divisie. Robert Whittaker verdedigt zijn middengewicht-titel tegen Kelvin Gastelum in de hoofd partij.

Maar het co-main event is misschien wel het meest beladen, daar staat de voormalige middengewicht kampioen en legende Anderson Silva tegenover Israël Adesanya. Een gevecht uit de droom van elke MMA-fan.

Adesanya’s ongelooflijke reflexen en onorthodoxe stijl werden vergeleken met Silva’s, maar misschien is het leeftijdsverschil te groot voor “The Spider” om te overwinnen.

In tranen

Er was een aparte gebeurtenis bij de UFC 234 weging gisteravond. Anderson Silva werd overvallen door emotie en tranen toen hij geïnterviewd werden na het halen van het streef gewicht.

Het was zeker een vreemde scène en was het de eerste keer dat zoiets emotioneels gebeurde bij een UFC-weging. Zelfs Adesanya, Silva’s tegenstander, werd verstikt door Silva’s tranen.

Bekijk ook

MMA-kampioen opgepakt voor ‘bizarre’ moord in nachtclub

Vadim Olenchik, een Oekraïense MMA-kampioen, is afgelopen week opgepakt in Sint-Petersburg wegens de vermeende moord ...

UFC kampioen Daniel Cormier maakt opmerkelijke carrière stap

UFC: MMA-champ Daniel Cormier trekt pensioen plannen in

Vorig jaar kondigde Daniel Cormier aan dat hij graag zou stoppen bij de UFC en ...

Man op straat krijgt pak slaag van MMA-vechter (video)

Er zijn enkele vrij duidelijke waarschuwingssignalen van buitenaf dat het geen goed idee is om ...