Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Hartverscheurend moment: MMA-legende Anderson Silva in tranen (video)

Hartverscheurend moment: MMA-legende Anderson Silva in tranen (video)

UFC 234 is bijna daar. De top twee gevechten op de fight card zullen veelzeggend zijn voor de toekomst van de middengewicht divisie. Robert Whittaker verdedigt zijn middengewicht-titel tegen Kelvin Gastelum in de hoofd partij.

Maar het co-main event is misschien wel het meest beladen, daar staat de voormalige middengewicht kampioen en legende Anderson Silva tegenover Israël Adesanya. Een gevecht uit de droom van elke MMA-fan.

Adesanya’s ongelooflijke reflexen en onorthodoxe stijl werden vergeleken met Silva’s, maar misschien is het leeftijdsverschil te groot voor “The Spider” om te overwinnen.

In tranen

Er was een aparte gebeurtenis bij de UFC 234 weging gisteravond. Anderson Silva werd overvallen door emotie en tranen toen hij geïnterviewd werden na het halen van het streef gewicht.

Het was zeker een vreemde scène en was het de eerste keer dat zoiets emotioneels gebeurde bij een UFC-weging. Zelfs Adesanya, Silva’s tegenstander, werd verstikt door Silva’s tranen.

Bekijk ook

Wederom ex UFC-vechter aangeklaagd voor kindermisbruik

Er zijn zware strafrechtelijke aanklachten ingediend tegen voormalig UFC-vechter Abel Trujillo.

UFC naar Africa: ‘Animo genoeg’ volgens Kamaru Usman

Als het aan enkele van de UFC-vechters ligt met een Afrikaanse achtergrond komt de Amerikaanse organisatie naar het continent waar hun roots liggen.

UFC Nieuws: Henry Cejudo en Urijah Faber beginnen strijd via Twitter

Fans over de hele wereld waren zeer verheugd om voormalig WEC-kampioen Urijah Faber een triomfantelijke terugkeer naar MMA te zien maken.