Vrouwelijke 'HULK' belooft tegenstander compleet te slopen
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Vrouwelijke ‘HULK’ belooft tegenstander compleet te slopen

Vrouwelijke ‘HULK’ belooft tegenstander compleet te slopen

Gabi Garcia belooft Kayla Harrison compleet te slopen
Gabi Garcia (links) Kyla Harrison (rechts)

Gabi Garcia, de Braziliaanse reuzin ook bekend als de vrouwelijke Hulk. Is uit op een gevecht met Kayla Harrison. Harrison wordt beschouwd als een van de meest succesvolle vrouwelijke vechters aller tijden. Met twee Olympische gouden medailles op haar naam in judo.

MMA-zwaargewicht Garcia heeft geen punten gescoord in de vechtwereld, nadat ze de lichtgewicht Kayla Harrison heeft uitgedaagd. Die bijna 40 kg minder weegt dan de Braziliaanse. De 1.88 m jiu-jitsu en grappling kampioen Garcia weegt regelmatig bijna 100 kg.

1 miljoen dollar

De Braziliaanse ging naar Twitter om Harrison aan te vallen, die in 2019 het Professional Fighters League lichtgewicht kampioenschap won. En daarmee een miljoen dollar mee naar huis nam.

Garcia, 35, tweette: ,,Ik wacht al 3 jaar op Kayla Harrison, vertel me hoeveel ze wil dat ik afval om het gevecht te accepteren! Geen excuses meer, je bent een grote grap! Het is tijd om je te slopen.”

Nepvechter

Garcia haalde de krantenkoppen in 2016 toen ze vocht tegen Yumiko Hotta. Een professionele worstelaar met weinig vechtervaring. De 50-jarige Hotta woog 20 kg lichter en was 20 cm kleiner dan de Braziliaanse reuzin. Het kluchtige gevecht duurde slechts 41 seconden toen Garcia de Japanse compleet verpletterde.

Harrison, wreef de beruchte mismatch tussen Garcia en de Japanse nog eens flink in bij de reuzin. Ze antwoordde Garcia: ,,Lol, we hebben het nu over echte gevechten, niet een of ander geënsceneerd gevecht. “

,,Wat dacht je ervan om iemand te slaan die niet is uitgekozen uit het bejaardenhuis en een echte hartslag heeft. Ik zal je zo vernederen dat je mijn naam noot meer vergeet”, aldus Harrisson. ,,Tot die tijd zal je me nog een miljoen zien winnen.”

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

Bekende bokstrainer (31) vermoord! Verdachte opgepakt

Bekende bokstrainer (31) vermoord! Verdachte opgepakt

Rechercheurs die zijn moord onderzoeken

Boksster Canelo Alvarez bedreigt Lionel Messi! 'Ik sloop je'

Boksster Canelo Alvarez bedreigt Lionel Messi! ‘Ik sloop je’ (video)

Boksster Canelo is op zijn zachtst gezegd niet blij met Messi

UFC-icoon Khabib! 'nooit meer vechten, dit is waarom'

UFC-icoon Khabib! ‘nooit meer vechten, dit is waarom’

Voor Khabib iis vechten al lang een

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page