DWAAS: UFC vechter 'je krijgt coronavirus door tv kijken' Nieuws
Nieuws

DWAAS: UFC vechter 'je krijgt coronavirus door tv kijken'

DWAAS: UFC vechter 'je krijgt coronavirus door tv kijken'
DWAAS: UFC vechter 'je krijgt coronavirus door tv kijken'

Zo'n beetje iedereen heeft zijn eigen visie op het ontstaan en doorgeven van het coronavirus, zo ook UFC vechter Nikita Krylov.

Net als je denkt dat het niet gekker kan val je haast van je stoel van verbazing. UFC-licht zwaargewicht Nikita Krylov heeft gezegd dat mensen die constant geobsedeerd zijn door het dodelijke virus eerder geneigd zijn het op te lopen en wel via de tv.

In een interview met RT.com zegt Krylov: "Ik probeer er niet aan te denken. Ik denk dat het coronavirus voor een groot deel via de tv wordt uitgezonden. Mensen die er constant aan denken, lopen het grootste risico om geïnfecteerd te raken."

Mij raakt het niet

Toch zegt de 1,85 meter lange Krylov dat hij zelf niet bang was voor zijn eigen gezondheid. "'Waarom moet ik me zorgen maken. Het risicogebied is voor ouderen en mensen met een zwakke immuniteit, mij treft het niet. "

Krylov kwam voor het laatst in actie tijdens UFC Brasilia vorige maand op 14 maart. Krylov versloeg thuisfavoriet Johnny Walker op 14 maart, een evenement dat werd gehouden zonder fans vanwege zorgen over de uitbraak van het coronavirus die de wereld toen al teisterde.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws