Home / Nieuws / MMA NIEUWS / DWAAS: UFC vechter ‘je krijgt coronavirus door tv kijken’

DWAAS: UFC vechter ‘je krijgt coronavirus door tv kijken’

Zo’n beetje iedereen heeft zijn eigen visie op het ontstaan en doorgeven van het coronavirus, zo ook UFC vechter Nikita Krylov.

Net als je denkt dat het niet gekker kan val je haast van je stoel van verbazing. UFC-licht zwaargewicht Nikita Krylov heeft gezegd dat mensen die constant geobsedeerd zijn door het dodelijke virus eerder geneigd zijn het op te lopen en wel via de tv.

In een interview met RT.com zegt Krylov: “Ik probeer er niet aan te denken. Ik denk dat het coronavirus voor een groot deel via de tv wordt uitgezonden. Mensen die er constant aan denken, lopen het grootste risico om geïnfecteerd te raken.”

Mij raakt het niet

Toch zegt de 1,85 meter lange Krylov dat hij zelf niet bang was voor zijn eigen gezondheid. “‘Waarom moet ik me zorgen maken. Het risicogebied is voor ouderen en mensen met een zwakke immuniteit, mij treft het niet. “

Krylov kwam voor het laatst in actie tijdens UFC Brasilia vorige maand op 14 maart. Krylov versloeg thuisfavoriet Johnny Walker op 14 maart, een evenement dat werd gehouden zonder fans vanwege zorgen over de uitbraak van het coronavirus die de wereld toen al teisterde.

Bekijk ook

🎥 | GEEF NOOIT OP: Verlamd geslagen bokser overleeft coronavirus

De Filippijnse topbokser ZC Oliveros “The Dream” Gorres raakte verlamd in een bokswedstrijd. Recentelijk werd ...

LIJST RIJKSTE ATLETEN: UFC-Ster MCGregor snelle stijger

Conor McGregor klimt vijf plaatsen op de Forbes ‘World’s Best-Paid Athletes’ lijst voor 2020. Hiermee ...

GEWOND: Mike Tyson loopt nare blessure op tijdens training

Mike Tyson heeft een snee van een aantal centimeter boven zijn oog opgelopen. De legende ...