SUF GESLAGEN UFC VECHTER: 'Amerika maakte het coronavirus' Nieuws
Nieuws

SUF GESLAGEN UFC VECHTER: 'Amerika maakte het coronavirus'

SUF GESLAGEN UFC VECHTER: 'Amerika maakte het coronavirus'
SUF GESLAGEN UFC VECHTER: 'Amerika maakte het coronavirus'

UFC Vechter Bryce Mitchel is niet tevreden hoe de Amerikaanse regering de uitbraak van het coronavirus heeft aangepakt.

'Mijn ding is de regering,' zei Mitchell. "De regering zou geen enkel bedrijf moeten kunnen vertellen om te sluiten. Ik begrijp nationale noodsituaties, nationale crises en zo, maar ik denk gewoon niet, dat deze cijfers voor mij een crisis aangeven. Ik denk dat onze regering zal proberen onze wapens af te pakken. "

"Ik weet dat het virus een stel oude mensen in verpleeghuizen heeft gedood en misschien een paar echt jonge mensen, maar dat soort mensen kunnen geïsoleerd worden. Jonge mensen, oude mensen, ze kunnen vrij gemakkelijk geïsoleerd worden, terwijl iedereen doorgaat met wat ze doen. "

Foute regering

'Ik geef de regering de schuld. Echt waar. Het is meestal degene die ik de schuld geef van alles. Ik denk dat het coronavirus is gemaakt door de regering. Ik denk dat de Amerikaanse regering het virus heeft gemaakt. Ik denk dat ze de mensen met opzet hebben besmet om een ​​soort chaos te veroorzaken. Er zijn mensen die er geld goed en zo aan verdienen. "

Volgens de Johns Hopkins-universiteit bedroeg het totale aantal gevallen van COVID-19 op woensdagochtend bijna 440.000 met meer dan 19.600 doden. In de Verenigde Staten waren de gevallen hoger dan 53.000 en 700 doden. Wat denkt u van de stelling van Mitchel?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws