Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Conor McGregor ‘volledig geobsedeerd’ over herkansing wedstrijd

Conor McGregor ‘volledig geobsedeerd’ over herkansing wedstrijd

Conor McGregor 'volledig geobsedeerd' over herkansing wedstrijd

Conor McGregor blijkt compleet in beslag genomen te worden door een herkansing tegen Dustin Poirier. UFC-Baas Dana White zegt dat het obsessief begint te worden.

Tijdens een interview met Brett Okamoto van ESPN zei UFC-president Dana White dat McGregor “volledig geobsedeerd”. Hij moet en zal een herkansing krijgen tegen Poirier, die hem vorige maand tijdens UFC 257 versloeg.

Na zijn TKO-verlies in de tweede ronde tegen Dustin Poirier. Verlangt voormalig UFC-kampioen vedergewicht en lichtgewicht McGregor naar een derde ontmoeting tussen de twee.

Nog een keer

In het interview klinkt White erg open voor de trilogie tussen McGregor en Poirier, en noemt het leuk voor de zakelijke kant van de UFC. ,,Hij is nu volledig geobsedeerd door de herkansing en wil het gevecht”, zegt White.

,,Je hebt twee jongens, Dustin die de nummer één van de wereld is en een man als Conor en ze willen het allebei zo graag, je doet het, weet je, je doet het. Deze jongens gaan het allemaal uitvechten, we beperken het tot de twee jongens die het tegen elkaar opnemen om de titel. “

Hij wil het zo graag

Met het kampioenschap in het ongewisse vanwege de pensionering van kampioen Khabib Nurmagomedov. Onthulde White dat hij de ongeslagen kampioen zal ontmoeten, om te bepalen wat er gaat gebeuren met diens titel.

Hoewel White blijft aandringen op de terugkeer van Nurmagomedov. Lijkt het erop dat er een lichtgewicht toernooi zal zijn om te bepalen wie de volgende is voor een kans op de titel. McGregor zal waarschijnlijk Poirier ontmoeten in de alles beslissende trilogie.

Bekijk ook

Bokskoning Canelo vecht zich langs Yildirim, Saunders volgt op 8 mei

Saúl ‘Canelo’ Álvarez verdedigde afgelopen nacht met succes zijn WBC, WBA Super en Ring Magazine ...

⚠️ UFC-ALARM: Aantal gevechten voor vannacht afgelast

Een aantal gevechten is uitgevallen voor het UFC evenement van aankomende nacht. Dit houdt in ...

GLORY Kickboxing nieuwkomer verliest ongeslagen status (video)

Eduard Gafencu, de nieuwste aanwinst binnen GLORY Kickboxing zag gisteren zijn ongeslagen status ineen storten. ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page