Conor McGregor in onderhandeling met UFC over nieuwe deal Nieuws
Nieuws

Conor McGregor in onderhandeling met UFC over nieuwe deal

Conor McGregor in onderhandeling met UFC over nieuwe deal
Conor McGregor in onderhandeling met UFC over nieuwe deal

Volgens ESPN's Ariel Helwani is Conor McGregor momenteel bezig met een terugkeer naar de UFC in de late zomer of vroege herfst.

Of een nieuwe deal tussen de UFC en Conor McGregor zal worden bereikt valt nog te bezien. McGregor is geobsedeerd met het krijgen van een tweede kans tegen zijn aartsrivaal Khabib Nurmagomedov. Het lijkt erop dat deze eerst tegen Dustin Poirier vecht, voordat er een rematch met de Ier zal plaatsvinden

ZIE OOK >> Conor McGregor breekt hand

De Ierse superster heeft geen voet binnen de achthoek gezet sinds hij een vierde ronde verlies leed aan de regerende UFC lichtgewicht kampioen Khabib Nurmagomedov bij UFC 229. Conor McGregor plaatste vrijdag een foto van zichzelf op Instagram met zijn linkerhand in het gips, nadat hij blijkbaar een blessure had opgelopen tijdens een recente sparring-sessie.

Slachtoffer

De voormalige UFC-kampioen verzekerde dat de blessure niet serieus was en dat hij zich door de tegenslag heen zou bijten. Volgens de berichten zijn Conor McGregor en de UFC momenteel in besprekingen in de hoop op het bereiken van een nieuwe deal.

Het knelpunt lijkt de nieuwe deal van de UFC met ESPN te zijn, wat het pay-per-view-landschap heeft veranderd. Als grootste trekpleister in de geschiedenis van Mixed Martial Arts is Conor McGregor de atleet die het meest door deze verandering wordt getroffen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws