Chinese UFC-vechters nemen maatregelen tegen coronavirus Nieuws
Nieuws

Chinese UFC-vechters nemen maatregelen tegen coronavirus

Chinese UFC-vechters nemen maatregelen tegen coronavirus
Chinese UFC-vechters nemen maatregelen tegen coronavirus

Chinese vechters volgen nauwlettend de uitbraak van het coronavirus vóór hun aanstaande UFC-gevechten in Auckland en Las Vegas.

Weili Zhang, de strogewichtkampioen van de UFC, verdedigt haar wereldtitel tegen Joanna Jedrzejczyk op 7 maart in Las Vegas. Jingliang Li neemt die avond ook deel in een gevecht tegen Neil Magny, terwijl Xiaonan Yan naar Auckland reist om op 22 februari te vechten tegen Karolina Kowalkiewicz.

De UFC-vechters trainen in verschillende sportscholen in Beijing, een stad die tot nu toe geen bevestigde gevallen van coronavirus heeft gehad. Zhang is de headliner van de 7 maart-kaart tegen Joanna Jedrzejczyk en haar team is ervan overtuigd dat ze geen problemen zullen ondervinden voordat ze naar de Verenigde Staten reizen.

Maatregelen

Ruy Menezes, die Li en Yan traint bij het China Top Team in Beijing, verteld dat het huidige plan is om naar Auckland te vliegen op 15 februari, een week voor het gevecht van Xiaonan, en vervolgens rechtstreeks naar Las Vegas te reizen voor Li's optreden bij UFC 248.

"We reizen eerder naar Nieuw-Zeeland als het virus naar Beijing komt, maar ik denk niet dat dat nodig zal zijn," zei Menezes. "Weili en haar kamp zijn helemaal niet getroffen en hebben goede maatregelen getroffen," zegt Zhang's manager Brian Butler.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws