Bloedbad! MMA'er compleet aan diggelen geslagen (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

Bloedbad! MMA'er compleet aan diggelen geslagen (video)

Bloedbad! MMA'er compleet aan diggelen geslagen (video)

Nate Marquardt, de voormalige Strikeforce-kampioen en UFC-veteraan leed heftig KO-verlies afgelopen weekend in de tweede ronde bij XMMA 3. Marquardt trof de immer gevaarlijke Valdir Araujo.

De voormalige Strikeforce-kampioen en UFC-veteraan kwam zaterdagavond weer in actie, maar moest zijn meerdere erkennen in Araujo die er zelf flink van langs kreeg. Ellebogen van Marquardt teisterden die van zijn rivaal die dan ook hevig bloedde, omdat hij twee afzonderlijke snijwonden boven en onder zijn ogen opliep.

Bloederig gevecht

Een bebloede en gehavende Araujo was echter nog steeds in het gevecht. Hij drong naar voren en bleef Marquardt met die rechterhand raken totdat een andere doorkwam en zijn tegenstander weer neersloeg.

Deze keer laadde Araujo op Marquardt en dwong de scheidsrechter in te grijpen. De Braziliaan behaalde een knock-out in de tweede ronde tegen de doorgewinterde veteraan in misschien wel de meest indrukwekkende overwinning uit zijn professionele carrière.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws