Beruchte ex-UFC vechter Bec Rawlings tekent bij Bellator Nieuws
Nieuws

Beruchte ex-UFC vechter Bec Rawlings tekent bij Bellator

Beruchte ex-UFC vechter Bec Rawlings tekent bij Bellator
Beruchte ex-UFC vechter Bec Rawlings tekent bij Bellator

Volgens ESPN zal de Australische voormalig UFC vechter en Bare Knuckle kampioen Bec Rawlings gaan vechten onder de Bellator vlag.

Ondanks een dalend record in MMA, maar een stijgend record in bareknuckle-boksen zal het voormalige UFC strogewicht, Bec Rawlings, terugkeren naar kooi gevechten bij de Bellator organisatie.

ESPN meld dat Rawlings in de vlieggewicht divisie van Bellator haar opwachting zal maken. Als zij inderdaad op vlieggewicht gaat vechten is zij in goed gezelschap de Nederlandse Denise Kielholtz vecht in de dezelfde klasse.

Blote vuist bokser

Rawlings is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken, zij staat bekend als een keiharde vechter dat blijkt ook wel uit haar blote vuist boks gevechten waarvan zij er drie deed en allen won, haar laatste partij was in februari dit jaar tegen Cecilia Flores.

ZIE OOK >> Bec Rawlings pakt winst in blote vuist bokswedstrijd

Een datum en tegenstander moeten nog worden bepaald; Echter, Rawlings (7-8) zal een goede aanvulling zijn in de vlieggewichtdivisie van Bellator, die momenteel wordt geregeerd door de ongeslagen Hawaiiaanse Ilima-Lei Macfarlane.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws