Bellator wil Alistair Overeem voor rentree Fedor Emelianenko MMA Nieuws
MMA Nieuws

Bellator wil Alistair Overeem voor rentree Fedor Emelianenko

Bellator wil Alistair Overeem voor rentree Fedor Emelianenko

Scott Coker, de president van Bellator MMA zou de Nederlandse MMA-legende en inmiddels Glory Kickbokser Alistair Overeem graag tegenover de terugkerende Fedor Emelianenko zien staan. De Rus maakt op 23 okobter zijn rentree.

Toen Bellator vrijdagochtend de terugkeer van Fedor Emelianenko aankondigde, gingen volgens Coker veel handen omhoog. Alistair Overeem, Josh Barnett, Junior Dos Santos zijn de namen die Emelianenko onder ogen zou kunnen komen te zien, althans als het aal Coker ligt.

Rico Verhoeven

Overeem tekende dan wel bij Glory maar heeft ruimte om elders te vechten, mits niet conflicterend en Glory heeft voorrang zoals Scott Rudmann de CEO van de kickboks organisatie ons recentelijk vertelde. Als Overeem inderdaad op de rol zou staan voor oktober wordt het nog spannend. Er zou een gevecht tussen Overeem en Rico Verhoeven gepland staan voor dezelfde maand.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws