'KO'! Mousasi SLOOPT rivaal Salter en behoudt Bellator titel MMA Nieuws
MMA Nieuws

'KO'! Mousasi SLOOPT rivaal Salter en behoudt Bellator titel

'KO'! Mousasi SLOOPT rivaal Salter en behoudt Bellator titel

Gegard Mousasi heeft het weer geflikt. De Nederlander sloeg afgelopen nacht, met een stoten regen zijn rivaal John Salter knock-out, in de Mohegan Sun Arena in Uncasville, Connecticut.

De Nederlander versloeg Salter op 2:07 in de derde ronde in de headliner van Bellator 264 om zo de middengewicht titel te behouden. ,,Ik ben veel sterker dan mensen denken", zei Mousasi na het gevecht. ,,Misschien zie ik er mager uit, maar fysiek was ik daar de sterkere."

Volgende staat al klaar

Mousasi heeft zijn winnende serie nu uitgebreid tot drie gevechten en heeft 11 van zijn laatste 12 tegenstanders verslagen. Dit was de eerste keer dat Mousasi zijn Bellator-titel in het middengewicht verdedigde, sinds hij Douglas Lima in oktober versloeg voor de vacante titel.

Bellator kondigde na het evenement aan dat Austin Vanderford de volgende tegenstander zal zijn voor Mousasi. Fans hadden vrijwel direct commentaar op de aankondiging. Zij lieten via social media hun ongenoegen blijken dat Vanderford een kans tegen de Nederlander krijgt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws