Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Bellator MMA: Julia Budd scoort knock-out op Olga Rubin (video)

Bellator MMA: Julia Budd scoort knock-out op Olga Rubin (video)

MMA-vechter Julia Budd scoorde een snelle overwinning in Oklahoma op tegenstander Olga Rubin.

Met haar winst op Rubin positioneert Budd zichzelf opnieuw als een van ’s werelds beste vrouwelijke vedergewichten met haar derde titelverdediging op rij.

Budd had weinig problemen om Olga Rubin uit te schakelen om Rubin haar eerste verlies te overhandigen. Budd’s TKO kwam op het 2:14 teken van de openingsronde.

Tegen Cris cyborg

Twee minuten na het gevecht landde Budd een voorwaartse trap in het lichaam en Rubin ging naar beneden. Budd verspilde geen tijd om haar aan te vallen en ze kreeg de TKO-finish.

Na het gevecht maakte UFC-vechter Cris Cyborg via twitter een compliment naar Budd en gaf aan wel interesse te hebben tegen haar te vechten. Cyborg heeft nog 1 laatste gevecht geboekt staan bij de UFC en is dan vrij om te gaan.

Bekijk ook

MMA-vechter verliest vinger: Gaat toch gevecht aan

De Kroatische MMA-vechter Zoran Djodj verloor afgelopen weekend zijn pink door een oogstmachine, toch staat hij binnenkort in de kooi om te vechten.

Titelgevecht Nederlandse UFC-vechter De Randamie in gevaar?

Als het aan UFC-vechter Aspen Ladd ligt dan wordt de uitslag van haar verloren partij tegen de Nederlandse Germaine de Randamie teniet gedaan.

Nederlandse Mellony Geugjes wint MMA-partij tegen Russin

De Nederlandse Mellony Geugjes stond zaterdag 12 oktober tegenover de Russische Viktoria Sklyarova op European Beatdown 7.