Bellator Kampioen Cris Cyborg verdedigt titel voor eind 2020
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Bellator Kampioen Cris Cyborg verdedigt titel voor eind 2020

Bellator Kampioen Cris Cyborg verdedigt titel voor eind 2020

Bellator Kampioen Cris Cyborg verdedigt voor eind 2020 titel

Voormalig UFC-kampioen en huidig Bellator MMA vedergewicht titelhouder. Cris Cyborg staat voor haar eerste titelverdediging bij de organisatie.

FanSided meldt dat Cyborg haar titel zal verdedigen tegen Arlene Blencowe later dit jaar. Een vaste datum of locatie is nog niet vastgesteld. Gezegd wordt dat het voor het einde van 2020 plaatsvindt.

Ruzie

Cyborg nam afscheid van de UFC na een fikse ruzie met president Dana White. Bellator nam haar op in de vechters stal. Haar eerst gevecht in Bellator won Cyborg de vedergewicht titel was tegen Julia Budd, die verloor van Cyborg.

Bellator-president Scott Coker zei eerder dat Blencowe waarschijnlijk de volgende in de rij zou zijn om tegen Cyborg te vechten. Het bericht van FanSided lijkt dit nu te bevestigen.

Bekijk ook

Canelo Alvarez vs Caleb Plant officieel voor 6 november

Canelo Álvarez, WBA/WBC/WBO Super middengewicht wereldkampioen, zal het opnemen tegen ongeslagen IBF Super middengewicht wereldkampioen Caleb Plant. De historische confrontatie zal plaatsvinden op zaterdag 6 november in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas.

De tandjes! UFC’er geeft update over kapot geslagen gebit (video)

De vechter leed een van de meest gruwelijke blessures

Topjudoka BEUKT zich naar winst in kickboks debuut (video)

Het gevecht ging over de volle drie ronden

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page