Afvaller: UFC ontslaat te dikke MMA-vechter Nieuws
Nieuws

Afvaller: UFC ontslaat te dikke MMA-vechter

Afvaller: UFC ontslaat te dikke MMA-vechter
Afvaller: UFC ontslaat te dikke MMA-vechter

UFC zwaargewicht Justin Willis is ontheven van zijn UFC-contract.

Willis verdween eerder deze maand uit de UFC-ranglijst, wat alarmbellen deed rinkelen over zijn toekomst. Het lijkt er nu op dat hij ontslagen is en in staat zal zijn om elders te vechten.

MMA-vechter Willis had een respectabele periode bij de UFC en bleef ongeslagen, totdat hij eerder dit jaar te maken kreeg met Curtis Blaydes bij UFC Nashville en via een eenzijdig, unaniem besluit verloor.

Niet afvallen

Volgens collega UFC zwaargewicht Walt Harris, kreeg Willis voor 20 juli een gevecht met hem aangeboden, maar hij wees het af omdat hij niet dacht dat hij tegen die tijd de limiet van 266 lbs kon halen en dus te zwaar zou zijn.

ZIE OOK >> UFC-ster Conor McGregor in het gips

"Hij kreeg de kans om op 20 juli met me te vechten, ze boden hem het contract aan en hij vertelde hen dat hij niet binnen twee kon maanden afvallen. En dus hebben ze hem ontslagen. Hij is een lafaard. Hij is allemaal praat, geen echte vechter," zei Harris.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws