MMA-meisje MEPT pestkop in elkaar! 'Wie is zij?' (video) Nieuws
Nieuws

MMA-meisje MEPT pestkop in elkaar! 'Wie is zij?' (video)

MMA-meisje MEPT pestkop in elkaar! 'Wie is zij?' (video)

Het gevecht tussen twee studenten vond plaats op de Sonoma Valley High School. In de video is te zien hoe een vrouwelijke middelbare scholiere, een mannelijke student neerhaalt en vervolgens de jongen twee keer in het gezicht raakt met haar knie.

Naar verluidt pestte de jongen het meisje niet wetende dat ze al 6 jaar in MMA-vechten traint. De jongen, een eerstejaarsstudent aan de Sonoma Valley High School in Californië, had het meisje online te kijk gezet.

Actie reactie

Het meisje, ook een eerstejaars, gaat naar Creekside High School, een alternatieve school op de campus. Ze confronteerde haar pester met de geplaatste berichten en hij overgoot haar met water. Dat had hij beter niet kunnen doen.

De pestkop kreeg een flink pak rammel van het meisje, die er na de knokpartij als een haas vandoor ging. Een ander meisje probeerde haar nog te achterhalen en riep "wie is dat meisje?"

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws