MMA legende vernietigt 230 Kilo wegende sumoworstelaar Nieuws
Nieuws

MMA legende vernietigt 230 Kilo wegende sumoworstelaar

MMA legende vernietigt 230 Kilo wegende sumoworstelaar

MMA legende vesus gigantische 2 meter lange en 230 Kilo wegende sumoworstelaar

In de onderstaande video zien we een enorm verschil in grootte in een MMA gevecht tussen UFC Hall of Fame Don Frye en een sumo worstelaar genaamd Akebono die is 2 meter "lang en naar verluidt meer dan 230 kilo weegt.

Deze strijd vond plaats in 2006 in het kader van de promotie van de Japanse Hero's en is een geweldig voorbeeld van het soort 'freakshow' wedstrijden dat de Japanse MMA wedstrijden uniek maakte in het verleden.

Gewicht tegen gewicht

Voor degenen die het niet weten, Don Frye was geen kleine man. Hij is zelf 1,98 m "lang en woog 102 kilo tijdens zijn legendarische carrière. Hij lijkt hier absoluut minuscuul tegen de massale sumo worstelaar, Akebono.

Zodra het gevecht begint, zien we de sumoworstelaar direct op Frye afstomen, maar ontvangt een paar stevige stoten voordat hij in staat is om zijn veel kleinere tegenstander in zijn greep te krijgen.

Uitputtings slag

Het grootste deel van de strijd wordt besteed tegen de touwen met de gigantische sumoworstelaar tegen de MMA legende. Frye intelligent als altijd wacht zijn kans af, wachtend tot zijn enorme tegenstander uitgeput is dat is onvermijdelijk als je veel overgewicht in de strijd moet gooien tegen een kleinere flexibele vechter.

Na de coming out voor de tweede ronde, trapt Frye zijn vermoeide 230 kilo wegende tegenstander met een been kick naar de grond en gebruikt dan zijn superieure grond vaardigheden om hem klem te zetten met een guillotine verwurging, en hiermee het beëindigen van de wedstrijd te bewerkstelligen.

OVER Don Frye:

Donald "Don" Frye (geboren 23 november 1965) is een Amerikaanse voormalige mixed martial artist, amateur en professionele worstelaar, UFC Hall of Famer en acteur. In MMA was hij één van de eerste en hij had onmiddellijk succes, het winnen van de UFC 8 en Ultimate Ultimate 96 toernooien en afwerking als runner-up UFC 10 in zijn eerste jaar van de gevechten. Na het ontwikkelen van een reputatie voor taaiheid en vechtlust, vooral te wijten aan zijn legendarische periodes met Ken Shamrock en Yoshihiro Takayama tijdens zijn faam van twee jaar in Pride, Frye vertrok om te concurreren in de K-1 en Hero's in 2004, maar keerde terug voor de finale Pride in 2007. Frye werd ingewijd in de UFC Hall of Fame in 2016.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws