MMA-legende en Mandalorian ster Gina Carano zonder pardon op straat gezet Nieuws
Nieuws

MMA-legende en Mandalorian ster Gina Carano zonder pardon op straat gezet

MMA-legende en Mandalorian ster Gina Carano zonder pardon op straat gezet

MMA-legende Gina Carano werd woensdag ontslagen uit haar hoofdrol in "The Mandalorian". Volgens Hollywood Reporter, werd Carano 38, ontslagen uit de populaire Disney serie. Nadat ze een bericht op sociale media had gedeeld waarin ze suggereerde dat Republikeinen in het Amerika van president Joe Biden. Op dezelfde manier worden vervolgd als slachtoffers van de Holocaust in nazi-Duitsland.

,,Joden werden op straat geslagen, niet door nazi-soldaten, maar door hun buren… zelfs door kinderen," schreef Carano over haar IG-verhaal, vergezeld van een droevige emoji. Carano plaatste ook de volgende woorden tussen aanhalingstekens:

,,Omdat de geschiedenis wordt bewerkt, realiseren de meeste mensen zich tegenwoordig niet dat de regering, om het punt te bereiken waarop nazi-soldaten gemakkelijk duizenden Joden konden bijeendrijven. er eerst voor zorgde dat hun eigen buren hen haten, simpelweg omdat ze Joden waren. Waarin verschilt dat van iemand haten vanwege zijn politieke opvattingen? "

Carano heeft het bericht sindsdien verwijderd, maar het werd vastgelegd en verspreid over sociale mediaplatforms, waaronder Twitter. Carano heeft de controverse niet publiekelijk besproken, noch zich verontschuldigd.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/boks-nieuws/contract-gevecht-mike-tyson-vs-evander-holyfield-3-getekend/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws