MMA-legende en Mandalorian ster Gina Carano zonder pardon op straat gezet
Home / Nieuws / MMA-legende en Mandalorian ster Gina Carano zonder pardon op straat gezet

MMA-legende en Mandalorian ster Gina Carano zonder pardon op straat gezet

Gina Carano kan haar acteer carrière voorlopig wel vaarwel zeggen. De sexy MMA-vechter en Mandalorian ster is een stap te ver gegaan. Lucasfilm heeft Carano zonder pardon de laan uitgestuurd.

MMA-legende Gina Carano werd woensdag ontslagen uit haar hoofdrol in “The Mandalorian”. Volgens Hollywood Reporter, werd Carano 38, ontslagen uit de populaire Disney serie. Nadat ze een bericht op sociale media had gedeeld waarin ze suggereerde dat Republikeinen in het Amerika van president Joe Biden. Op dezelfde manier worden vervolgd als slachtoffers van de Holocaust in nazi-Duitsland.

,,Joden werden op straat geslagen, niet door nazi-soldaten, maar door hun buren… zelfs door kinderen,” schreef Carano over haar IG-verhaal, vergezeld van een droevige emoji. Carano plaatste ook de volgende woorden tussen aanhalingstekens:

,,Omdat de geschiedenis wordt bewerkt, realiseren de meeste mensen zich tegenwoordig niet dat de regering, om het punt te bereiken waarop nazi-soldaten gemakkelijk duizenden Joden konden bijeendrijven. er eerst voor zorgde dat hun eigen buren hen haten, simpelweg omdat ze Joden waren. Waarin verschilt dat van iemand haten vanwege zijn politieke opvattingen? “

Carano heeft het bericht sindsdien verwijderd, maar het werd vastgelegd en verspreid over sociale mediaplatforms, waaronder Twitter. Carano heeft de controverse niet publiekelijk besproken, noch zich verontschuldigd.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

Yoel Romero ziet $ 27 miljoen aan zijn neus voorbij gaan

Yoel Romero's financiële meevaller als gevolg van een rechtszaak tegen Goldstar Performance Products kreeg vandaag een nare wending.

Vannacht vecht SEX Cindy, maar overleeft zij de strijd?

Cindy Dandois, staat bekend als dement sexy vechter van België en vannacht staat zij tegenover killer Kayla Harrison

SUKKELS! MMA-gevecht tijdens AEW worstelevenement onder vuur

In de aflevering van AEW Dynamite van vorige week nam Jake Hager het op tegen Wardlow in een MMA regels kooigevecht

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page