VECHTERSBAAS: 'Amanda Nunes slaat YouTube ster Jake Paul knock-out' Nieuws
Nieuws

VECHTERSBAAS: 'Amanda Nunes slaat YouTube ster Jake Paul knock-out'

VECHTERSBAAS: 'Amanda Nunes slaat YouTube ster Jake Paul knock-out'
VECHTERSBAAS: 'Amanda Nunes slaat YouTube ster Jake Paul knock-out'

Amanda Nunes de beste vrouwelijke vechten van MMA-organisatie UFC, heeft wel zin om YouTube ster Jake Paul in elkaar te meppen. De YouTuber maakt de sport belachelijk en verdiend een pak slaag.

Maandag plaatste Jake Paul een aantal video's die niet goed aankomen binnen de MMA-wereld. Zo bood de boksende video ster MMA-legende Conor McGregor $50 miljoen om tegen hem de ring in te gaan. Bekogelde hij met water ballonnen MMA-vechter Dillon Danis en beledigde hij UFC baas Dana White tot op het bot.

White wil een einde maken aan de hype rond Paul. En zegt White dat hij Amanda Nunes tegen hem wil laten vechten, zodat ze hem knock-out kan slaan. ,,Ik overweeg om Amanda Nunes om Paul een lesje te leren, zij zal hem knock-out slaan", zegt Dana White tegen TMZ.

Amanda heeft er zin in

Amanda Nunes is ondertussen de kampioen bantamgewicht en vedergewicht van de UFC. Zij heeft 11 gevechten achtereen gewonnen. Waaronder knock-out overwinningen op Ronda Rousey, Cris Cyborg en Holly Holm. En heeft wel zin om Paul een paar rake klappen te verkopen. De kampioene reageerde dan ook heel kort op social media door te zeggen; ,,ik doe het."

In januari maakte de 23-jarige Paul zijn profdebuut als bokser toen hij een eerste ronde TKO-overwinning scoorde op mede-YouTuber, AnEsonGib. Vorige maand behaalde Paul een knock-out overwinning op Nate Robinson op de undercard van Mike Tyson vs. Roy Jones Jr. Maar Amanda Nunes kan wel eens eens een maatje te groot voor de YouTubende plaaggeest.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws