VECHTERSBAAS: 'Amanda Nunes slaat YouTube ster Jake Paul knock-out'
Home / Nieuws / VECHTERSBAAS: ‘Amanda Nunes slaat YouTube ster Jake Paul knock-out’

VECHTERSBAAS: ‘Amanda Nunes slaat YouTube ster Jake Paul knock-out’

MMA-kampioene Nunes gaat YouTube ster Jake Paul total loss slaan

Amanda Nunes de beste vrouwelijke vechten van MMA-organisatie UFC, heeft wel zin om YouTube ster Jake Paul in elkaar te meppen. De YouTuber maakt de sport belachelijk en verdiend een pak slaag.

Maandag plaatste Jake Paul een aantal video’s die niet goed aankomen binnen de MMA-wereld. Zo bood de boksende video ster MMA-legende Conor McGregor $50 miljoen om tegen hem de ring in te gaan. Bekogelde hij met water ballonnen MMA-vechter Dillon Danis en beledigde hij UFC baas Dana White tot op het bot.

White wil een einde maken aan de hype rond Paul. En zegt White dat hij Amanda Nunes tegen hem wil laten vechten, zodat ze hem knock-out kan slaan. ,,Ik overweeg om Amanda Nunes om Paul een lesje te leren, zij zal hem knock-out slaan”, zegt Dana White tegen TMZ.

Amanda heeft er zin in

Amanda Nunes is ondertussen de kampioen bantamgewicht en vedergewicht van de UFC. Zij heeft 11 gevechten achtereen gewonnen. Waaronder knock-out overwinningen op Ronda Rousey, Cris Cyborg en Holly Holm. En heeft wel zin om Paul een paar rake klappen te verkopen. De kampioene reageerde dan ook heel kort op social media door te zeggen; ,,ik doe het.”

In januari maakte de 23-jarige Paul zijn profdebuut als bokser toen hij een eerste ronde TKO-overwinning scoorde op mede-YouTuber, AnEsonGib. Vorige maand behaalde Paul een knock-out overwinning op Nate Robinson op de undercard van Mike Tyson vs. Roy Jones Jr. Maar Amanda Nunes kan wel eens eens een maatje te groot voor de YouTubende plaaggeest.

Bekijk ook

3 miljoen voor Cyborg vs. Harrison supergevecht! 'Rolls Royce als bonus'

3 miljoen voor Cyborg vs. Harrison supergevecht! ‘Rolls Royce als bonus’

Het is duidelijk dat de PFL wil dat Cris Cyborg

Magnifiek! Debutant KO't rivaal in Bare Knuckle clash

Magnifiek! Debutant KO’t rivaal in Bare Knuckle clash (video)

Deze ging slapend neer in de touwen

Poep! UFC-ster Pimblett's stinkende zaakje met buren

KAK! UFC-ster Pimblett’s stinkende zaakje met de buren (video)

Hij belde aan om de situatie op te lossen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page