Home / Nieuws / MMA-kampioen gearresteerd na neersteken vriendin

MMA-kampioen gearresteerd na neersteken vriendin

MMA kampioen Daniel Straus gearresteerd  na neersteken vriendin

Daniel Straus voormalig tweevoudig Bellator-vedergewicht kampioen. Werd afgelopen vrijdag gearresteerd voor een incident dat eind vorige maand plaatsvond. De vechter wordt beschuldigd van poging tot moord met een dodelijk wapen.

Volgens een politierapport zou Straus (36) naar verluidt een vrouw mishandeld hebben en neergestoken. De vechter heeft al drie jaar een “aan en uit-relatie” met de vrouw. Straus liet zijn slachtoffer achter met een steekwond waarvoor hechtingen nodig waren. Ook heeft de vrouw verwondingen aan haar rechteroog.

Het slachtoffer zou doodsangsten uitstaan voor de vechter. En heeft geen verklaring afgegeven omtrent de daad. Ook zou zij bang zijn dat Straus haar nog meer schade zal berokkenen, omdat ze de politie op de hoogte heeft gebracht.

Geen onbekende van justitie

Straus maakt nog steeds deel uit van de Bellator-selectie. Aangezien hij voor het laatst deelnam in september 2019 als onderdeel van de vedergewicht Grand Prix-openingsronde. Bellator MMA heeft een korte reactie gegeven maar gezegd vooralsnog niet op het incident in te willen gaan.

Dit is niet de eerste keer dat Straus met justitie in aanraking komt. Van 2004 tot 2007 werd Straus opgesloten op beschuldiging van diefstal. Zes jaar later zou hij in Fort Lauderdale worden gearresteerd voor vier aanklachten wegens handel in drugs.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

Brute knock-outs en harde knokpartijen, je kijkt of niet (video)

Wie van de betere knock-outs houdt en het vechten met de blote vuist niet eng ...

4 wereldtitels en record voor Amerikaanse boksster Shields (video)

Claressa Shields de Amerikaanse boks ster pakte gisteravond maar liefst 4 wereldtitels en zet daarmee ...

‘Ik heb je kapot geslagen’: Rivaal McGregor compleet uit zijn dak

Nate Diaz een oude rivaal van UFC-ster Conor McGregor, Nate Diaz, is flink uit zijn ...