MMA-coach organiseert bokszakmarathon in de strijd tegen kanker Nieuws
Nieuws

MMA-coach organiseert bokszakmarathon in de strijd tegen kanker

MMA-coach organiseert bokszakmarathon in de strijd tegen kanker
MMA-coach organiseert bokszakmarathon in de strijd tegen kanker

De strijd tegen kanker is voor veel mensen een ongelijke, er zijn veel goede doelen die de strijd aangaan en fondsen inzamelen.

Zo ook het Belgische initiatief Fighters Against Cancer die kinderen met kanker ondersteunt, in het kader van een actie is er de 24 uurs Bokszakmarathon ontstaan waar deelnemers aan mee kunnen doen om geld in te zamelen.

De Bokszakmarathon wordt gehouden van Zaterdag 30 mei 06:00 uur, tot zondag 31 mei 06:00 uur. Elk uur zal er een groep van 64 mensen kunnen deelnemen en is onder leiding van de Belgische top MMA-coach Benny Rogmans.

Doe mee en steun het goede doel

"We willen natuurlijk ook 's nachts doorgaan en daar ook een volle zaal hebben, daarom doen we een oproep aan iedereen om ons daarbij te helpen en ook zoveel mogelijk 'nachts in te schrijven want dit zal een serieuze uitdaging worden en een extraatje vragen van iedereen ….Er is douchegelegenheid en kleedkamers genoeg," meld de organisatie.

Een mooie uitdaging voor een goed doel, ook voor Nederlandse teams die mee willen doen. Deelname is mogelijk voor iedereen vanaf 13 jaar. Voor meer info over het initiatief +32 (0) 475 391 066.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws