Misleiding! Floyd Mayweather voor de rechter gesleept Nieuws
Nieuws

Misleiding! Floyd Mayweather voor de rechter gesleept

Misleiding! Floyd Mayweather voor de rechter gesleept

Floyd Mayweather wordt aangeklaagd wegens promotie van het zichzelf verrijken aan een cryptomunt. Ook Kim Kardashian wacht het zelfde lot.

Bokslegende Mayweather Jr. en Kardashian worden geconfronteerd met een rechtszaak. De beroemdheden zouden investeerders hebben misleid bij hun promotie van een cryptomunt. Zowel Mayweather als Kardashian probeerden hun volgers te verleiden de cryptomunt te kopen.

Geld terug

De rechtszaak, ingediend op 7 januari bij de federale rechtbank van Los Angeles. De aanklacht luidt dat de beroemdheden de munt hebben aangeprezen die zijn verkocht door EthereumMax, of EMAX. De bedoeling was de prijs te verhogen en winst te maken "ten koste van hun volgers en investeerders". (Lees meer onder video).

Mayweather promootte onder meer EthereumMax op zijn boksbroek tijdens zijn veel bekeken gevecht met YouTube-ster Logan Paul in juni. De rechtszaak is aangespannen door een inwoner van New York. Deze EMAX waardoor hij geld verloor. De zaak streeft naar restitutie en teruggave van winsten door de verdachten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws