Mishandeling! Politie opent onderzoek naar MMA-vechter na in elkaar slaan man
Home / Nieuws / Mishandeling! Politie opent onderzoek naar MMA-vechter na in elkaar slaan man

Mishandeling! Politie opent onderzoek naar MMA-vechter na in elkaar slaan man

Mishandeling! Politie opent onderzoek naar MMA-vechter na in elkaar slaan man

De Russische MMA-vechter Sharaputdin Magomedov is onderdeel door de autoriteiten van Dagestan. Deze komen in actie nadat een virale video van gevecht die Magomedov had met een andere man in een winkelcentrum.

Hoewel de video gisteren online is geplaatst, hebben Magomedov en de autoriteiten allebei bevestigd dat het incident in maart plaatsvond en niet recent is. Op de video van een beveiligingscamera van een winkelcentrum is te zien hoe Magomedov op een roltrap staat achter een man en een meisje.

De 28-jarige Magomedov stapt naar voren nadat het paar elkaar kuste en start een discussie. De twee mannen gaan meteen los op elkaar zodra de roltrap de grond bereikt. De man deelt een klap uit voordat de twee beginnen te worstelen en verschillende winkelbezoekers komen tussenbeide om ze uit elkaar te halen.

Niet mijn vriendin

Verdere beelden van een camera die naar de deur van het winkelcentrum kijkt, laten zien dat Magomedov klaarblijkelijk de man daarna opwacht bij de uitgang. De Russische MMA-vechter wacht tot het slachtoffer de hoek om komt voordat hij hem met een stoot raakt en op zijn hoofd stampt.

Magomedov heeft verklaard dat het meningsverschil begon omdat hij vond dat het gedrag van het paar niet gepast was voor een openbare ruimte. De 28-jarige beweerde ook dat hij en het slachtoffer na de woordenwisseling spraken en de kwestie uitgesproken hebben. Eerder werd beweerd dat de dame in kwestie de vriendin van Magomedov zou zijn, wat niet het geval is.

Magomedov vocht voor het laatst in Brazilië in Arena Global 17 eerder dit jaar waar hij een overwinning boekte.

Bekijk ook

Badr Hari belooft hels gevecht tegen Overeem: 'Bereidt te sterven'

Badr Hari belooft hels gevecht tegen Overeem: ‘Bereidt te sterven’ (video)

Badr Hari zal op 8 oktober het beste van zichzelf geven in zijn gevecht tegen Alistair Overeem op Glory collision 4.

Glory Kickboxing voortaan te zien op videoland: ‘Einde PPV’

Glory Kickboxing voortaan te zien op videoland: ‘Einde PPV’

Glory Kickboxing kondigt vandaag aan dat de evenementen van de grootste kickboksorganisatie voortaan te zien zullen zijn via RTL/Videoland.

Ex-voetballer Andrew Mikkelsen mept rivaal KO! 'Trappen kan hij ook' (video)

Ex-voetballer mept rivaal KO! ‘Trappen kan hij ook’ (video)

Andrew Mikkelsen voormalig aftrap specialist bij het BYU Cougars footballteam nam zaterdag deel aan zijn vierde MMA-gevecht.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page