Miley Cyrus Valentijns liefje overleeft heftig auto-ongeluk – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Miley Cyrus Valentijns liefje overleeft heftig auto-ongeluk

Miley Cyrus Valentijns liefje overleeft heftig auto-ongeluk

Julian Marquez deelt foto’s van een gruwelijk auto-ongeluk en verzekert dat hij veilig is. De UFC-middengewicht vechter is de afgelopen week veel in het nieuws geweest door superster Miley Cyrus. Marquez deed haar een Valentijn aanzoek na zijn gevecht tegen Maki Pitolo bij UFC 258.

De UFC-vechter Marquez raakte gisteren betrokken bij een vervelend auto-ongeluk. De vechter deelde foto’s van de gruwelijke botsing op zijn Twitter-account, waarbij de auto’s van beide partijen total loss raakte. Marquez bevestigde echter dat hij geen verwondingen opliep door het ongeval.

Engeltje op zijn schouder

“Het enige dat ik kan zeggen is dat ik een engel heb die me beschermt. Gezegend dat niemand gewond of gewond is geraakt”, schreef Marquez op Twitter.

Na zijn gevecht eerder deze maand vroeg Marquez aan Miley Cyrus of zij zijn Valentijn wilde zijn. De zangeres was eerst positief maar draaide als een blad aan een boom om. Echter hebben de twee nog wel WhatsApp contact.

Wellicht dat het Engeltje wat Marquez behoedde voor erger bij het ongeluk. De vechter en Cyrus toch nog bij elkaar zal brengen.

Bekijk ook

Snelle ‘KO’ door Glory vechter die nooit vocht

Deze man moet de Glory ring in

9e ronde had fataal kunnen zijn voor Billy Joe Saunders

Billy Joe Saunders leed een vernietigende nederlaag tegen Canelo 'Saul' Alvarez

Badr Hari: ‘Ik startte met niks, maar laat een erfenis achter’

Badr Hari zal 17 juli terugkeren in de Glory kickboksring tegen de Pool Arkadiusz Wrzosek

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page