Miley Cyrus Valentijns liefje overleeft heftig auto-ongeluk
Home / Nieuws / Miley Cyrus Valentijns liefje overleeft heftig auto-ongeluk

Miley Cyrus Valentijns liefje overleeft heftig auto-ongeluk

Julian Marquez deelt foto’s van een gruwelijk auto-ongeluk en verzekert dat hij veilig is. De UFC-middengewicht vechter is de afgelopen week veel in het nieuws geweest door superster Miley Cyrus. Marquez deed haar een Valentijn aanzoek na zijn gevecht tegen Maki Pitolo bij UFC 258.

De UFC-vechter Marquez raakte gisteren betrokken bij een vervelend auto-ongeluk. De vechter deelde foto’s van de gruwelijke botsing op zijn Twitter-account, waarbij de auto’s van beide partijen total loss raakte. Marquez bevestigde echter dat hij geen verwondingen opliep door het ongeval.

Engeltje op zijn schouder

“Het enige dat ik kan zeggen is dat ik een engel heb die me beschermt. Gezegend dat niemand gewond of gewond is geraakt”, schreef Marquez op Twitter.

Na zijn gevecht eerder deze maand vroeg Marquez aan Miley Cyrus of zij zijn Valentijn wilde zijn. De zangeres was eerst positief maar draaide als een blad aan een boom om. Echter hebben de twee nog wel WhatsApp contact.

Wellicht dat het Engeltje wat Marquez behoedde voor erger bij het ongeluk. De vechter en Cyrus toch nog bij elkaar zal brengen.

Bekijk ook

BREAKING! UFC’er Mike Perry tekent bij Bare Knuckle organisatie BKFC

Mike Perry, UFC-veteraan tekent een multi-fight contract bij BKFC

Rico streeft droom na! ‘Geen idee wanneer ik vecht’

Rico Verhoeven heeft een van de zwaarste gevechten uit zijn carrière achter de rug

‘Rico tegen Jamal 4e gevecht gaat er komen!’ (video)

Er kloppen veel vechters aan die een kans willen tegen Rico

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page