Mike Tyson uitgedaagd door voormalig UFC-kampioen - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Mike Tyson uitgedaagd door voormalig UFC-kampioen

Mike Tyson uitgedaagd door voormalig UFC-kampioen

Bokslegende Mike Tyson maakt zich op voor een sensationele terugkeer naar de ring, 14 jaar nadat hij met pensioen is gegaan.

De voormalige UFC-zwaargewicht kampioen Andrei Arlovski is geïnteresseerd in het verwelkomen van ‘Iron Mike’ Tyson. Eind vorige maand onthulde Tyson dat hij zich opmaakt voor een sensationele terugkeer naar de ring 14 jaar nadat hij zijn handschoenen had opgehangen.

Op dit moment vragen velen zich af wie ‘The Baddest Man on the Planet’ terug in de ring zal verwelkomen.Een trilogiegevecht met Evander Holyfield, die hij in de jaren negentig twee keer verloor, is zwaar in de kiem gesmoord, vooral met ‘The Real Deal’ die onlangs uit zijn pensioen kwam.

Meer kapers op de kust

Voormalig WBO-zwaargewicht kampioen Shannon Briggs verklaarde zichzelf onlangs de comeback-tegenstander van Tyson, hoewel er geen solide afspraak is dat het paar elkaar zal treffen.

Arlovski wil echter met Tyson vechten in een twee rounde wedstrijd, die zou bestaan ​​uit één boksronde en mixed martial arts gevecht. “Tyson is een legende”, vertelde Arlovski aan Sports.ru. ‘Zijn poster hing in mijn kamer. Ik ben niet klaar voor een volledig gevecht volgens de regels van boksen tegen hem, maar een mix met MMA zou een goede optie zijn. “

Bekijk ook

Zure verliezer! ‘Rot op uit die boksring’ (video)

Je bent een echte kampioen, vergeet de rest.

Multitalent Geraldo Holzken wint ZNL-bokstitel

De jonge Holzken kan met recht een van Nederlands grootste multitalenten genoemd worden

‘Bijna moord!’ Pulev slaat Mir staand KO (video)

Frank Mir kreeg er flink van langs gisteravond

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page