Home / Nieuws / Mike Tyson uitgedaagd door voormalig UFC-kampioen

Mike Tyson uitgedaagd door voormalig UFC-kampioen

Bokslegende Mike Tyson maakt zich op voor een sensationele terugkeer naar de ring, 14 jaar nadat hij met pensioen is gegaan.

De voormalige UFC-zwaargewicht kampioen Andrei Arlovski is ge├»nteresseerd in het verwelkomen van ‘Iron Mike’ Tyson. Eind vorige maand onthulde Tyson dat hij zich opmaakt voor een sensationele terugkeer naar de ring 14 jaar nadat hij zijn handschoenen had opgehangen.

Op dit moment vragen velen zich af wie ‘The Baddest Man on the Planet’ terug in de ring zal verwelkomen.Een trilogiegevecht met Evander Holyfield, die hij in de jaren negentig twee keer verloor, is zwaar in de kiem gesmoord, vooral met ‘The Real Deal’ die onlangs uit zijn pensioen kwam.

Meer kapers op de kust

Voormalig WBO-zwaargewicht kampioen Shannon Briggs verklaarde zichzelf onlangs de comeback-tegenstander van Tyson, hoewel er geen solide afspraak is dat het paar elkaar zal treffen.

Arlovski wil echter met Tyson vechten in een twee rounde wedstrijd, die zou bestaan ÔÇőÔÇőuit ├ę├ęn boksronde en mixed martial arts gevecht. “Tyson is een legende”, vertelde Arlovski aan Sports.ru. ‘Zijn poster hing in mijn kamer. Ik ben niet klaar voor een volledig gevecht volgens de regels van boksen tegen hem, maar een mix met MMA zou een goede optie zijn. “

Bekijk ook

­čÄą KNOCK-OUT DRAMA: Derrick Lewis sloopt Aleksei Oleinik

Het leek er even niet goed uit te zien voor Derrick Lewis in zijn strijd ...

UITSLAGEN UFC VEGAS 6: Lewis vs. Oleinik

Het “UFC Vegas 6” werd bekroond door een zwaargewicht headliner. Met keiharde veteraan Derrick Lewis ...

ONZIN: Alistair Overeem ontkent afwijzen gevecht

De Nederlandse top UFC-vechter Alistair Overeem ontkent een gevecht tegen Derrick Lewis te hebben afgewezen. ...

Tekst kopi├źren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page