Comeback Mike Tyson zou wel eens zijn dood kunnen worden – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Comeback Mike Tyson zou wel eens zijn dood kunnen worden

Comeback Mike Tyson zou wel eens zijn dood kunnen worden

Dillian Whyte heeft Mike Tyson gewaarschuwd om niet te vechten tegen regerend WBC-zwaargewicht kampioen Tyson Fury. Hij waarschuwt ‘Iron Mike’ dat hij in de ring kan sterven.

Tyson heeft een terugkeer naar het boksen aangekondigd. En Fury beweerd dat hij een aanbod om tegen het legendarische zwaargewicht te vechten accepteerde. WBC-president Mauricio Sulaiman zegt dat hij bereid zou zijn om een ​​gevecht tussen Tyson en Fury voor de wereldtitel goed te keuren.

“Ik ben erg opgewonden, erg blij. Hij heeft veel positieve aandacht voor de sport gebracht. Waarom? Omdat Mike Tyson een held en een icoon is”, vertelde Sulaiman aan Boxing Social. Whyte, die op jacht is naar een WBC wereldtitelgevecht en momenteel de verplichte uitdager is, heeft ernstige bezorgdheid geuit over het idee.

Slecht idee

In gesprek met talkSPORT zei Whyte: “Het is dwaas. Als ze drie jaar lang geen gevecht met mij kunnen goedkeuren, waarom gaan ze dan in godsnaam een ​​gevecht goedkeuren met een 53-jarige man en een 31-jarige- oude man?”

“Het slaat nergens op. Dat is belachelijk. Mauricio en ik zijn cool, maar het is heel belachelijk om te zeggen. Hij zou het niet moeten aanmoedigen. Wat als hij terugkomt en sterft in de ring? Wat gaat er dan gebeuren?”

Waarom zou je het doen?

“Terugkomen in de ring en 12 ronden van drie minuten vechten … begrijp me niet verkeerd, hij heeft waarschijnlijk nog steeds de kracht om veel jongens, maar op die leeftijd vertelt je geest je dingen als je ogen dingen zien, maar je lichaam staat u niet toe het te doen.”

“Je bent een legende, je bent een levende legende. Wees dat en laat het met rust.Hij heeft misschien gewoon het gevoel dat hij zichzelf wil testen, maar er zijn gemakkelijkere manieren om jezelf te testen dan terug te komen en te vechten met deze jonge, hongerige jongens. Hij kan ernstig gewond raken en dat is voor mij de grootste zorg.”

Bekijk ook

McGregor zegt zoontje (3) kind terug te slaan, boze reacties ouders

Conor McGregor ligt onder vuur door een video die hij online plaatste

🎥 MMA-debuut topbokser Claressa Shields op 10 juni

Shields topbokser en de regerend WBC en WBO licht middengewicht kampioen, is klaar voor haar eerste MMA-wedstrijd

Topfit: Badr Hari scherp, training betaald zich uit

Na zijn laatste wedstrijd afgelopen december kreeg de topkickbokser flink wat commentaar over zich heen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page