'Mijn wereld stortte in'! Jamal Ben Saddik openhartig in interview
Home / Nieuws / ‘Mijn wereld stortte in’! Jamal Ben Saddik openhartig in interview

‘Mijn wereld stortte in’! Jamal Ben Saddik openhartig in interview

'Mijn wereld stortte in'! Jamal Ben Saddik openhartig in interview

Jamal Ben Saddik heeft in een interview met het AD vandaag voor het eerst gesproken over de hel waar hij doorging. Een rugblessure, opgepakt en in de cel gesmeten en een titelgevecht tegen Rico Verhoeven dat niet door ging.

Het jaar 2021 is er een die bij Ben Saddik de boeken in gaat als een vol tegenslag. Op 23 oktober staat de Marokkaans-Belgische topatleet in het Gelredome tegenover Benny Adegbuyi. Op die dag hoopt Ben Saddik zijn slechte jaar alsnog goed te maken.

In het interview met het AD zegt Ben Saddik na zij operatie depressief te zijn geraakt: ,,Ik zag geen uitweg meer uit de situatie”, zegt de kickbokser. ,,Ik zat er echt helemaal doorheen. Ben Saddik kwam negatief in het nieuws in de zaak rondom de versleutelde PGP telefoons die vooral criminelen gebruike om met elkaar te communiceren.

Een bak ellende

De kickboksers zou deelgenomen hebben aan de verkoop van de telefoons, want het bedrijf er achter Sky sponsorde hem. Ben Saddik werd gesommeerd zich te melden voor verhoor en melde zijn ouders zo terug te zijn. Dit liep anders en hij werd de cel in gesmeten. Hierover zegt de topatleet: ,,Mijn wereld stortte in. “

Inmiddels is Ben Saddik weer op vrije voeten en traint bij Mike Passenier de oud-trainen van Badr Hari. Wil je meer lezen over wat Ben Saddik te zeggen had? Klik hier voor het hele interview met het AD.

Bekijk ook

Welterusten! Kickbokser KO’t rivaal staand in slaap

Het gevecht welke plaatsvond in het Leisure Focus Centre Enclosure, Londen trok nogal wat aandacht.

Vraagtekens bij Rico vs Jamal: ‘Vochten zij te lang door?’

Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik vochten gisteravond in het Gelredome een ware oorlog uit.

Hoe laat vecht Rico tegen Jamal vanavond: ‘Gratis kijken’

Vandaag 23 oktober is het dan zover

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page