'Mijn droom is afgepakt': UFC-legende St-Pierre doet boekje open - Vechtsport Info
Home / Nieuws / ‘Mijn droom is afgepakt’: UFC-legende St-Pierre doet boekje open

‘Mijn droom is afgepakt’: UFC-legende St-Pierre doet boekje open

'Mijn droom is afgepakt': UFC-legende St-Pierre doet boekje open

Georges St-Pierre bevestigt dat UFC-baas Dana White, een mogelijke bokswedstrijd met Oscar De La Hoya gedwarsboomd heeft. Alhoewel de Canadees met pensioen is heeft White roet in het eten gegooid waardoor St-Pierre miljoenen misliep.

,,Het zou een droom zijn geweest die uitkwam”, zegt St-Pierre over de bokswedstrijd die werd aangeboden door Triller tegen de la Hoya. Inmiddels blijkt dat UFC-president White de strijd blokkeerde. White zei zelf dat Triller hem heeft gecontracteerd, maar dat hij hun telefoontjes niet opneemt. Dit omdat hij helemaal geen interesse heeft om met hen samen te werken.

Weg droom

Voor St-Pierre is dat een hele teleurstelling ook al zou het merendeel wat de Canadees zou verdienen naar een goed doel gaan. ,,Ik begrijp dat Dana niet wilde dat ik zou vechten. Het zou echter leuk zijn geweest. Omdat mijn carrière als professionele vechter, om de beste ter wereld te worden in mixed martial arts, voorbij is. Ik word morgen 40 jaar oud; Ik word 40 jaar oud. Het is een spel voor jonge mannen”, zegt St-Pierre.

“Ik had graag een bokswedstrijd gedaan volgens de regels die Triller opstelde tegen de legendarische Oscar De La Hoya. Voor mij zou het een droom zijn geweest die uitkwam, want hij is mijn tweede favoriete bokser aller tijden, na Sugar Ray Leonard”, aldus de Canadees.

Bekijk ook

BREAKING! UFC’er Mike Perry tekent bij Bare Knuckle organisatie BKFC

Mike Perry, UFC-veteraan tekent een multi-fight contract bij BKFC

Rico streeft droom na! ‘Geen idee wanneer ik vecht’

Rico Verhoeven heeft een van de zwaarste gevechten uit zijn carrière achter de rug

‘Rico tegen Jamal 4e gevecht gaat er komen!’ (video)

Er kloppen veel vechters aan die een kans willen tegen Rico

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page