Home / Nieuws / Meisje gebruikt MMA-techniek, geeft overvaller flink pak slaag

Meisje gebruikt MMA-techniek, geeft overvaller flink pak slaag

Meisje gebruikt MMA-techniek, geeft overvaller een flink pak slaag

Deze overvallers denken de volgende keer wel na als zijn een meisje willen beroven van haar iPhone. Een van hen moest hun recente poging bekopen met een flink pak slaag.

Het incident deed zich afgelopen weekend voor in Rio de Janeiro, Brazilië. Twee boeven die probeerde om het meisje van haar telefoon te beroven, het meisje liet zich niet uit het veld slaan en gebruikte de Braziliaanse vorm van Jiu-Jitsu BJJ (veel in MMA gebruikt), zij slaagde er in een van de overvallers klem te zetten.

Dat de 22-jarige jongedame niet voor een kleintje vervaart is blijkt uit de foto’s van het incident. Hierop is te zien dat zij een van de overvallers klem heeft in wat lijkt op een MMA grondgevecht.

Overmeesterd

Naar verluidt kwamen de twee overvallers op een motorfiets aangereden en probeerde het meisje haar telefoon te ontfutselen. Echter trok zij een van de overvallers van de motorfiets en ging meteen tot actie over. De overmeesterde jongeman werd later gearresteerd en voorgeleidt.

Van de andere dader ontbreekt elk spoor, getuigen verklaarden dat het zo snel ging dat het op een film scene leek. Overigens beoefend het meisje pas 4 jaar het BJJ.

 

Bekijk ook

Heftig: UFC-vechter Ray Borg overleeft auto ongeluk

Het zit Ray Borg niet erg mee, een ernstig ziek zoontje een tegenzittende MMA-carierre en nu een zwaar ongeluk.

Vreemdgaan: Conor McGregor bespot door moeder ‘liefdeskind’

Terri Murray, een 26-jarige moeder uit Liverpool beweert dat ze met McGregor sex heeft gehad tijdens een avondje uit in 2017.

Huilend karate jochie breekt harten over de hele wereld (video)

De beelden van een huilend karate jongetje brak de harten van een groot aantal mensen.

REGIO NIEUWS UITGELICHT