McGregor plant boks terugkeer en wil trainen met legende Canelo
Home / Nieuws / McGregor plant boks terugkeer en wil trainen met legende Canelo

McGregor plant boks terugkeer en wil trainen met legende Canelo

McGregor plant boks terugkeer en wil trainen met legende Canelo

Conor McGregor heeft eerder in de boksring gevochten tegen Floyd Mayweather. De Ier ‘denkt na over een stap’ om samen te werken met de trainer van de Mexicaanse bokskoning Canelo Alvarez, Eddy Reynoso.

De Ier zegt dat hij ‘heel graag zou werken’ met de Mexicaan. De Ier liep een gebroken been op tijdens een nederlaag in de openingsronde van Dustin Poirier bij UFC 264 in juli. Echter hersteld McGregor snel maar wordt er niet verwacht dat hij voor 2022 terugkeert naar actie in MMA.

De kans is groot dat de Ier weer gaat boksen, tegen Mayweather liet McGregor zien een groot aantal rondes te kunnen blijven staan. Hij werd dan ook geprezen om zijn bokskunsten. Met ervaring in de boksring met Mayweather in 2017, is McGregor sinds zijn nederlaag tegen Poirier uitgedaagd door YouTube-ster Jake Paul en Paulie Malignaggi. Waarvan de laatste het blad wel kan drinken van de Ier.

Wraak gevecht met Malignaggi.

McGregor en Malignaggi waren ooit sparringpartners voor het gevecht met Mayweather. Maar de Ier sloeg de Amerikaan knock-out tijdens de training en bracht de beelden naar buiten. Dit is Malignaggi niet vergeten en zweerde ooit wraak te nemen. Nu laat McGregor weten met Reynoso en Canelo te willen werken.

,,Eddy Reynoso, grote fan van je werk en wat je doet met die jongens in de sportschool”, zei McGregor op zijn Instagram Live. ,,Canelo Team, ‘zegen u kampioen’, mijn man, waardeer u meneer, op een dag zullen we gaan trainen, ik hoop het. ” McGregor heeft ook onthuld dat hij graag weer terug wil in de UFC-kooi. Hij heeft toegegeven dat hij een sprong van twee gewichten naar middengewicht kan maken en later volgens jaar kan vechten.

Bekijk ook

Rico KO’t Jamal! OORLOG IN DE RING

Rico Verhoeven heeft zijn Glory wereldtitel veilig gesteld,

KO! Gökhan Saki trapt James McSweeney naar verlies

Legende Saki lag flink onder vuur door McSweeney

Wraak voor Badr! Plazibat MEPT Adegbuyi ‘KO’ in verhit gevecht

In de eerste ronde liep Adegbuyi tegen een rechterhoek aan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page