McGregor-Mayweather gratis te zien op Nederlandse TV Nieuws
Nieuws

McGregor-Mayweather gratis te zien op Nederlandse TV

McGregor-Mayweather gratis te zien op Nederlandse TV

Goed nieuws voor Nederlandse liefhebbers van vechtsport, McGregor-Mayweather te zien op Nederlandse TV!

McGregor-Mayweather gratis te zien op Nederlandse TV

Het 'gevecht van de eeuw' tussen MMA vechter Conor McGregor en bokser Floyd Mayweather is gratis te zien op de Nederlandse televisie. Amerikanen moeten 99 dollar betalen om de wedstrijd op tv te kunnen zien, maar voor abonnees van Fox Sports in Nederland gratis.

100 miljoen dollar

De nacht van zaterdag 26 op zondag 27 augustus staat in het teken van het gevecht tussen de twee grote vechtsporters. Een gevecht wat al een tijdje grote hectiek met zich meebrengt en niet alleen in Amerika en waar maar liefst 100 miljoen dollar te vergeven is.

Ziggo grote verliezer

In Nederland was het niet zeker of de wedstrijd inderdaad wel uitzonden zou worden. Ziggo heeft eerder weten dat het deelnam aan de biedingen voor de tv-rechten, maar nu blijkt dat Fox Sports deze heeft binnengesleept. En dat is vooral goed nieuws voor abonnees van de zender natuurlijk. Want zij kijken de wedstrijd gratis en voor niks. Geen abonnement? Maak je niet druk. De wedstrijd te bestellen bij de zender en krijgt u toegang tot de uitzending voor maar 8 euro.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws