McGregor Foxwild! 'Gevecht met Rapper MGK moet gebeuren' Nieuws
Nieuws

McGregor Foxwild! 'Gevecht met Rapper MGK moet gebeuren'

McGregor Foxwild! 'Gevecht met Rapper MGK moet gebeuren'

Conor McGregor kwam eerder vandaag weer eens in het nieuws voor zijn escapades buiten de MMA-kooi. De Ier lanceerde een aanval op rapper Machine Gun Kelly (MGK), omdat deze weigerde met de UFC-ster op de foto te gaan.

De boel liep aardig uit de hand tijdens de VMA's in New York toen McGregor voor een opstootje zorgde. Het gewonde standje uit Ierland sloeg zijn vuisten uit naar MGK, met als toetje een wierp een Foxwilde McGregor ook de inhoud van een glas richting de rapper.

Inmiddels is het incident aardig bezoeken en reageren UFC collega's van McGregor op het gebeuren. Zo wil Jorge Masvidal dat organisatie 'Triller' een bokswedstrijd organiseert tussen de Ier en de Rapper. ,,Yo Triller regel een gevecht. Een vijf ronden wedstrijd, ik zet mijn geld op Machine Gun Kelly', twitterde Masvidal.

Ook andere vechters zoals UFC'er Julian marquez gingen los: ,,Conor wilde alleen maar een 'boks' van MGK", schreef deze gekscherend. Ondertussen krijgt de Ier veel commentaar op zijn actie die als een smakeloze schreeuw om aandacht wordt gezien.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws