Matt Mitrione: 'Bellator 225 verlies niet door mondbeschermer' Nieuws
Nieuws

Matt Mitrione: 'Bellator 225 verlies niet door mondbeschermer'

Matt Mitrione: 'Bellator 225 verlies niet door mondbeschermer'

Hij verloor zaterdagavond van Sergei Kharitonov tijdens Bellator 225, Matt Mitrione.

Echter was zijn worsteling met de gebitsbeschermer die hij droeg niet de reden van zijn verlies zoals beweert door enkele critici.

Mitrione geeft aan dat hij noodgedwongen een nieuwe gebitsbeschermer moest dragen omdat zijn vorige zoek was geraakt in de week voor de wedstrijd. Kharitonov wist Mitrione een aantal keren goed te raken waardoor de beschermer uit diens mond vloog.

Nooit gedragen

Na een vierde flink geraakt te zijn met gevecht-eindigende combinatie die resulteerde in een tweede ronde TKO, ging Mitrione naar de vlakte. Zelf zegt hij hierover op twitter: "Ik verloor niet vanwege mijn mondstuk, maar vanwege mijn reactie op de situatie."

"Ik gebruik altijd dezelfde en verloor het donderdag. Had een nieuwe besteld bij een tandarts in West Lafayette. Het werd naar het hotel verzonden. De eerste keer dat ik ooit droeg, was het vanavond. " Mitrione, 39, bevindt zich nu voor het eerst in zijn carrière op een verliesreeks drie gevechten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws