Home / Nieuws / MASSALE SCHIETPARTIJ: Prof MMA-vechter opgepakt (video)

MASSALE SCHIETPARTIJ: Prof MMA-vechter opgepakt (video)

Tijdens een massale schietpartij in een buitenwijk van Moskou maandag is prof MMA-vechter Dzhumbulat Baliev opgepakt.

Dzhumbulat Baliev is een van de mannen die die maandag zijn gearresteerd na een vuurgevecht. Er werd gebruik gemaakt van Kalashnikov-aanvalsgeweren. Het vuurgevecht brak op klaarlichte dag uit in het zuiden van Moskou. Volgens talloze berichten in en buiten Rusland.

Regen van kogels

Een hagel van geweervuur ​​terwijl gewapende mannen uit de auto’s sprongen en het vuur openden met pistolen en halfautomatische wapens nabij het ‘Yasnyy’ wooncomplex in het zuiden van de Russische hoofdstad. De reden van de schietpartij is niet bekend.

Met afschuw keken de bewoners keken hoe de schietpartij zich ontwikkelde. Het duurde slecht een paar minuten maar richte veel schade aan. De schietpartij verplaatste zich naar een nabijgelegen parkeerplaats. Auto’s die geparkeerd stonden zaten vol met kogelgaten.

Ontsnappen

Er werden negen mannen door de politie gearresteerd. Meerdere nieuwsuitzendingen in Rusland meldden dat de professionele MMA-vechter Dzhumbalat Baliev een van de daders is. Hij deed een poging deed om de gevangenneming te omzeilen door zich te verschuilen in een auto. Met vier anderen, die allemaal werden aangehouden.

De 25-jarige Baliev, uit Grozny, Tsjetsjenië, vocht voornamelijk onder de Berkut-vechtsport organisatie. Baliev vocht zijn laatste wedstrijd in maart 2019. MMA-vechters uit Tsjetsjenië staan in hoog aanzien in hun land.

Bekijk ook

Conor McGregors eerste tweet ooit naar UFC baas Dana White

De eerste tweet van Conor McGregor die naar Dana White is gestuurd, is online opgedoken ...

TOP PROMOTOR BAS BOON: ‘GLORY Kickboxing is een blijvertje’

Bas Boon (midden) Vorige week bracht de Nederlandse journalist Giovanni Tjin het verhaal dat GLORY ...

WRAAK GEVECHT: Katie Taylor vs Delfine Persoon definitief

Het ziet er naar uit dat de Belgische Delfine Persoon haar kans op wraak krijgt ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page