Manwijf gevecht: Inter-gender BJJ man tegen vrouw wedstrijd Nieuws
Nieuws

Manwijf gevecht: Inter-gender BJJ man tegen vrouw wedstrijd

Manwijf gevecht: Inter-gender BJJ man tegen vrouw wedstrijd

Dat Garcia alom gevreesde wordt door de vrouwelijke MMA en BJJ vechters is bekend zij weegt ruim Bove de 100 kilo aan spieren waarvan velen zeggen dat dit door overmatige anabole steroïden gebruik komt. Garcia omschreven als een 'manwijf' heeft ook een vrouwelijke kant, zo is zij een bedreven paaldanseres.

Met pensioen

Jones aasde echter al lang op een gevecht met de Braziliaanse en zweert met pensioen te gaan als hij verliest. ,,Hoe dan ook dit gevecht komt er zat Jones. Al wil niemand het organiseren dan maar in en sportschool en we zullen het live streamen. Als ik verlies ga ik direct met pensioen", zegt Jones.

Of de panlat Jones kans maakt tegen Garcia zal moeten blijken. Garcia is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Grote kans dat het pensioen van Jones aan de horizon gloort. Want Garcia heeft ingestemd met het gevecht en zweert 'fanboy' te verslaan.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Craig Jones (@craigjonesbjj)

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Craig Jones (@craigjonesbjj)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws