Manhoef Tegen Bonjasky Volgens World Fighting League Nieuws
Nieuws

Manhoef Tegen Bonjasky Volgens World Fighting League

Manhoef Tegen Bonjasky Volgens World Fighting League

Manhoef Tegen Bonjasky in de ring volgens World Fighting League

Manhoef tegen Bonjasky, gisteren (zaterdag) werd er op de pers conferentie die in Almere gehouden werd door de World Fighting League gesproken over het aankomende gevecht tussen de veteranen. De persconferentie werd druk bezocht en ook onze verslaggever was ter plaatste om het laatste nieuws te vernemen. Hij kwam met interessant nieuws over een de aankomende partij.

Melvin Manhoef, president van World Fighting League wil zijn laatste gevecht in de ring tegen een top vechter houden. Bonjasky is dan de ideale tegenstander deze is namelijk hard aan het trainen voor een eventueel gevecht, maar wacht nog steeds op een goede aanbieding voor een gevecht.

Knalpartij

Als Manhoef tegen Bonjasky in de ring treedt zal dit zeker een knalpartij kunnen worden en zowel toeschouwers als sponsoren kunnen trekken. Mocht het gevecht doorgang vinden dan zal deze aankomende oktober plaats gaan vinden.

In het verleden hebben beiden heren al vaker tegen elkaar in de ring gestaan, mocht dit nu weer het geval zijn dan kan Bonjasky wellicht het voordeel van het verleden tot zich nemen. Hij versloeg namelijk Melvin Manhoef al drie keer.

Veteranen gevechten aantrekkelijk

Gevechten tussen de veteranen kunnen zeer aantrekkelijk zijn, zo stonden al vele oudgedienden tegenover elkaar in de ring. Wie herinnert zich de match tussen Jan Oosterbaan en Frank Lobman niet in 2003 waar Lobman door KO uitgeschakeld werd. Een bewijs dat afscheid wedstrijden geen watjes partijen hoeven te zijn.

Peter Aerts neemt afscheid

Vandaag is er ook een titanen gevecht waar Peter Aerts zijn afscheid van een super mooie carrière viert, deze vindt plaats in Almere. En beloofd een harde old school knokpartij te worden. Het wordt dus wachten voordat wij zeker weten of Manhoef en Bonjasky en wanner zij tegen elkaar in de ring zullen staan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws